Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suomalaista ruokaa suomalaisesta kaupasta: S-ryhmältä uusi Kotimaista-tuotesarja

SOK

Suomalaista ruokaa suomalaisesta kaupasta: S-ryhmältä uusi Kotimaista-tuotesarja

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 11:35
Julkaisija: SOK

Tuotteita tulee S-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin useita satoja ja niitä on saatavilla ympäri Suomen. Kotimaista-tuotteiden raaka-aineet ovat suomalaisia, tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat tarjolla suomalaisten asiakkaiden omistamassa kaupassa.


Kotimaista on S-ryhmän ruokakauppojen uusi tuotemerkki, jonka avulla S-ryhmän asiakkaat tunnistavat suomalaiset kaupan oma merkki -tuotteet valikoimista aiempaa paremmin. Tuotteet ovat aina kotimaisia ja hinnaltaan edullisia.

– Asiakkaamme arvostavat kotimaisia elintarvikkeita, mutta suurin este niiden ostamiselle on hinta. Kotimaista-tuotteet ovat kuluttajille pysyvästi edullisia, S-ryhmän päivittäistavarakaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu sanoo.

Arjen ruokaostoksia tekevä kohtaa kaupassa laajan kirjon erilaisia tuotemerkkejä. Valinnanvara on hyvä asia. Jokaisella on omat mielipiteensä siitä, mikä tekee tuotteesta hänelle sopivan. Harva kuitenkaan jaksaa käydä läpi kaikkien tuotteiden tuoteselosteita ja vertailla niiden yksikkö-, litra- ja kilohintoja.

Kuluttajat löytävät Kotimaista-tuotteet selkeän ilmeen ja logon avulla. Osa tuotteista on ollut olemassa ennenkin: nyt ne on nimetty selkeästi. Valikoimiin on tulossa myös paljon uusia tuotteita.

Tavoitteena yli 400 Kotimaista-tuotetta

Ensimmäiset tuotteet ovat jo kaupoissa ja tuotteiden lukumäärä lisääntyy syksyä kohden. Tavoitteena on, että valikoimiin tulee yli 400 Kotimaista-tuotetta.

Kotimaista-valikoima kattaa kaikki ruoanlaiton perusraaka-aineet. Tuotesarjaan kuuluvat esimerkiksi jauheliha, maito, hernekeitto, luomukananmunat ja leipä. Tuotteita tulee ympäri Suomen kaikkiin S-ryhmän ruokakauppoihin: Prisma, S-market, Sale, Alepa sekä ABC-market.

Tuotteet ovat aina kotimaisia

Kotimaista-tuotteet täyttävät aina yleisesti hyväksytyt Hyvää Suomesta tai Sirkkalehtimerkin kotimaisuusvaatimukset.

Laajoille tuotevalikoimille on tyypillistä, että elintarvikkeiden kotimaisuusaste vaihtelee. Yhden valmistajan raaka-aineet ovat kotimaisia, mutta ne on jalostettu valmiiksi tuotteiksi Suomen ulkopuolella. Toinen valmistaja taas ostaa raaka-aineensa ulkomailta, mutta hänen tuotantolaitoksensa ovat Suomessa. Kolmannella osa tuotteista on kokonaan kotimaisia, osa ei.

– Tuotteiden raaka-aineet ovat alkuperältään suomalaisia, tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat tarjolla suomalaisten asiakkaiden omistamassa kaupassa, Alarotu painottaa.

 

Lisätietoa:

Ilkka Alarotu
valikoimajohtaja
S-ryhmän päivittäistavarakauppa
010 76 80634
www.patarumpu.fi

 

Kuvia Kotimaista-tuotteista:

S-kuvapankki /Liiketoiminta-alueet/Marketkauppa (kuvapankki vaatii rekisteröitymisen)

 

Patarumpu.fi on S-ryhmän ruokakauppojen perustama ja ylläpitämä, suomalaiselle ruokakeskustelulle tarkoitetu sivusto. Sisältöä tuottavat S-ryhmän päivittäistavarakaupan asiantuntijat sekä vierailevat kynäilijät ruokamaailman muilta alueilta. Sivustolla julkaistaan tekstejä, kuvia ja videoita ruokamaailmasta ja suomalaisen ruokakaupan arjesta. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs