Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Suomalainen lähdevesi palkittiin maailman parhaana

Finn Spring Oy

Suomalainen lähdevesi palkittiin maailman parhaana

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 14:23
Julkaisija: Finn Spring Oy

Suomalaisen lähdevesiyrityksen Finn Springin lähdevesi palkittiin täysin pistein Brysselissä Superior Taste Award -kilpailussa kesäkuussa.

Palkinnon voitti SPRING AQUA Premium -lähdevesi, jonka design-pullo toimii symbolina myös Finn Springin brändiuudistukselle. Finn Spring on uudistanut brändinsä ja tuotteidensa ilmeet kevään 2016 aikana. Uudistuksen lähtökohtana oli palkittu SPRING AQUA Premium -pullo, jonka myötä Finn Spring halusi tuoda perusvesien valikoiman lähemmäksi premium-maailmaa.

Brändiuudistuksen myötä pullojen ilme on muuttunut selkeämmäksi ja tuotteet tuovat nyt paremmin esiin Finn Springin arvoja, joista tärkeimpiä ovat suomalaisuus ja perheyrityksen tarina. Brändiuudistuksen yhteydessä myös Finn Springin verkkosivut ja somekanavat ovat kokeneet muodonmuutoksen. Keväällä tuoteperheeseen lanseerattiin myös SPRING Voimajuomat -hyvinvointijuomakategoria.

Keski-Pohjanmaalta Multilan ja Anttilan lähteistä nostettava Finn Springin lähdevesi on myös tunnustettu maailmalla Superior Taste Award -kilpailussa, jossa SPRING AQUA Premium -lähdevesi sai täydet kolme tähteä ja SPRING AQUA Premium hiilihapollinen lähdevesi kaksi tähteä. Organisaation tuomareina on 15 arvostettua ruoka- ja sommeliervaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Tuomaristo arvioi tuotteet sokkotestinä. 

– Olemme aina ymmärtäneet lähdevetemme ensiluokkaisen laadun, perustuuhan koko toimintamme tälle upealle luonnon raaka-aineelle. Olemme hyvin otettuja SPRING-lähdevesien saamasta kansainvälisestä arvostuksesta. Palkinnot tuovat lisäarvoa ja vahvistavat lupaustamme maailman parhaasta vedestä, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala iloitsee. 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Virpi Ali-Haapala

Hallintojohtaja, Finn Spring Oy

virpi.ali-haapala@finnspring.fi

040-827 8711

 

Liitetiedostot

Finn Spring Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys. Toimintamme keskiössä on puhdas suomalainen lähdevesi ja se on kaikkien tuotteidemme perusta. Sijaitsemme Keski-Pohjanmaalla, keskellä puhtainta suomalaista luontoa. Lähdevetemme nostetaan Multilan ja Anttilan luonnon lähteistä, joiden kapasiteetti on mittava. Työllistämme noin 80 henkilöä. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisia, suomalaisia, raikkaita lähdevesipohjaisia tuotteita. Työmme haluamme tehdä ympäristöä kunnioittaen ja asiakasta arvostaen. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs