Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » SOPPAVIIKOT VLTAVASSA 16.1.–26.2.2012

HOK-Elanto

SOPPAVIIKOT VLTAVASSA 16.1.–26.2.2012

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2012 klo 13:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Keskellä kylmintä vuodenaikaa Vltava tarjoaa jälleen maittavan kattauksen lämmittäviä soppia. Luvassa on todellisia hemmotteluhetkiä hyvän ruoan ystäville.

Tarjolla on viisi soppaa, jotka on valmistettu erityisesti Soppaviikoille. Olut-juustokeitto maistuu erinomaisesti laatuoluen seurassa ja tuhti böömiläinen makkara-perunakeitto pitää nälän loitolla. Perinteinen borch-keitto on todellinen klassikko, kuten pikantti kylmäsavulohi-kasviskeitto. Tulisemmasta ruoasta innostuvat ilahtuvat varmasti häränrinta-papricano-keitosta, josta ei puutu hehkua ja kirpeää puraisua.

Sopat voi tilata joko normaalikokoisina tai isoina annoksina. Isot soppa-annokset nautitaan aitoon tšekkiläiseen tapaan leipäkuoresta, eli soppa on kaadettu leivän kuoren sisään ja kokonaisuus tarjoillaan sellaisenaan.
Poikkeuksena on borch-keitto, joka tarjoillaan padasta; se voidaan nauttia pienempien annosten ryhmänä vaikkapa alkuruokana koko pöytäseurueelle tai isona annoksena yhden ruokailijan isompaan nälkään.

Soppaviikkojen menuun on listattu olut- ja viinisuositukset eri keittojen yhteydessä. Lisäksi Soppaviikoille tuodaan juomaerikoisuuksia: House Brand Tmavé 4,5 %, makean maltainen, paahteinen ja melko täyteläinen, tumma tšekkilager, sekä Rebel Original Premium 4,4 %, kevyen maltainen ja hedelmäisen humalainen, vaalea tšekkilager.

Soppaviikkojen antimet ovat tarjolla muun menun ohella keittiön aukioloaikoina. Normaalikokoisten keittojen hinta on 8 € ja isot keitot maksavat 14 €. Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla1€ alennuksen aterioiden hinnasta.

Kaupungin suurenmoisin tšekkiläinen toivottaa herkuttelijat tervetulleiksi Soppaviikoille – kelillä kuin kelillä!


Vltava
Elielinaukio 2, 00100 Helsinki
Puh. 010 76 63650 (0,0828 €/puhelu+0,1199 €/min)
www.vltava.fi
ravintolavltava@sok.fi 


Lisätietoa:

Juha Hauta
ravintolajohtaja
Vltava
HOK-Elanto
puh. 010 76 63655, 010 76 63658 (0,0828 €/puhelu+0,1199 €/min)
sähköposti: juha.hauta@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs