Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » SodaStreamin joululahjavinkit: värikäs Play-laite ja vesikarahvi

SodaStream

SodaStreamin joululahjavinkit: värikäs Play-laite ja vesikarahvi

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: SodaStream

Jo puoli miljoonaa kotitaloutta Suomessa valmistaa virvoitusjuomansa itse. Silti monessa perheessä joulupukille lähetetään tänä vuonna toive: hiilihapotuslaite, jolla juomia voi tehdä kotona helposti. Moneen eri kattaukseen sopii puolestaan kaunis vesikarahvi, joka säilyttää tehtyjen virvoitusjuomien kuplat ja pitää juoman raikkaana.

SodaStreamin Play-hiilihapotusjuomalaite on tämän vuoden uutuustuote ja toivottu joululahja. Laite sopii lahjaksi monelle: kotona juhlia tai kutsuja pitävälle, hiilihapotettuja vesiä rakastavalle, limsoja ja muita virvoitusjuomia kuluttavalle tai ihmiselle, joka ei jaksa kantaa kaupasta painavia pulloja kotiin. Kun juomat tekee itse, säästyy samalla pullokasseilta kaapeissa sekä tyhjien pullojen raahaamiselta takaisin kauppaan.

Uusi Play-laite on entistäkin helppokäyttöisempi, hiljainen ja tyylikäs. Playssa hiilihapotuspullo napsahtaa paikoilleen helposti ilman kiertämistä. Laite on puettu kuuteen eriväriseen asuun, joten valikoimasta löytyy sopiva väripilkku jokaiseen keittiöön. 

Laite on tarpeellinen keittiön pienkone, sillä SodaStreamin tutkimuksen mukaan hiilihapotusjuomalaitteen omistajista 75 % käyttää sitä viikoittain.*

Vesikarahvi täydentää kattauksen

SodaStreamin Waterfall-vesikarahvi on kaunis ja tarpeellinen tarjoiluesine niin joulupöytään kuin koti-illallisten ilahduttajaksi. Karahviin on helppo tehdä hiilihapolliset juomat valmiiksi, sillä se säilyttää hiilihapotettujen juomien kuplat pitkään. Se on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi: se mahtuu hyvin jääkapin oveen ja on helppo pestä. Kun virvoitusjuoman tekee suoraan karahviin, riittää hiilihapotuspullolle pelkkä huuhtaisu. Vinkki: Somista valmiilla juomalla täytetty karahvi hedelmillä tai yrteillä!

 

Tuotetiedot:                

Play-laite, svh 89,90 €. Värivaihtoehdot: punainen, sininen, keltainen, harmaa, musta, valkoinen.

Saatavilla useilta SodaStream-jälleenmyyjiltä: hyvin varustelluista tavarataloista, marketeista ja kodinkoneliikkeistä.

 

Waterfall-vesikarahvi, svh 13,90 €.

Saatavilla useilta SodaStream-jälleenmyyjiltä: hyvin varustelluista tavarataloista ja marketeista.

  

*LÄHDE: SodaStream Finland Tracking Study 2013. Tutkimuksen on toteuttanut Ipsos verkkopaneelissa vuonna 2013, tulokset on julkistettu saman vuoden marraskuussa. Tutkimukseen vastasi 1027 henkilöä, iältään 18–65-vuotiaita. Otos on painotettu edustamaan suomalaisia alueellisesti, iän ja sukupuolen mukaan.

 

 

Lisätiedot:

SodaStream Suomi, maajohtaja Thea Forstén 

09 77 400 100, thea.forsten@sodastream.fi 

 

Kuvat ja tuotepyynnöt:

Viestintätoimisto Drum, Kirsi Pitkäranta

050 564 4645, kirsi.pitkaranta@drum.fi

 

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja makutiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa. SodaStream on kodin virvoitusjuomalaitteiden markkinajohtaja noin 95 prosentin markkinaosuudellaan. Sillä on noin 18 prosentin osuus hiilihapotetuissa vesissä (sis. kivennäisvedet) ja noin 5 prosentin osuus virvoitusjuomamarkkinoista. Suomessa SodaStreamilla on noin 700 jälleenmyyjää ja juomavalikoimaan kuuluu yli 60 erilaista virvoitusjuomaa ja makuvettä. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. www.sodastream.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs