Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Santa Maria nousee taistoon tylsää arkiruokaa vastaan

Santa Maria

Santa Maria nousee taistoon tylsää arkiruokaa vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2016 klo 14:00
Julkaisija: Santa Maria

Suomalaisten arkiruokaelämä pyörii noin kymmenen ruokalajin ympärillä. Määrää kasvattaakseen Santa Maria lanseeraa No More Boring Meals -konseptin, jolla saadaan vaihtelua arkiruokiin ja löydetään ruoanlaiton ilo uudelleen.

Suomalaisten arki pyörii rutiinien ympärillä. Arkiseen ruoanlaittoon haluttaisiin saada vaihtelua, mutta kiireisten aikataulujen painaessa päälle tyydytään tekemään tuttua ja turvallista.

– Suomalaisten arkiruoka pyörii makaronin ja jauhelihan ympärillä, mutta sen ei tarvitse olla niin. Kannustamme unohtamaan vanhat tavat ja kokeilemaan uusia makuja rohkeasti, kertoo Santa Marian markkinointipäällikkö Maria Orassaari.

Santa Maria onkin lähtenyt johtamaan joukkoja paremman arkiruoan puolesta. Uudeksi teemaksi nostetun No More Boring Meals -kampanjan myötä ihmisten toivotaan löytävän ruoanlaiton ilo yhä uudestaan.

Taistelu paremman arkiruoan puolesta alkoi Islannista

No More Boring Meals -konsepti lanseerataan torstaina 21.1. todellisuuteen pohjautuvan filmin myötä. Islannissa täysin eristyksissä olevaa vulkaanista maaperää tutkivaa ryhmää odotti yllätys, kun Santa Marian ruokarekka toi perusleirille arjesta täysin poikkeavaa ruokaa ja tarjosi elämyksellisen texmex-illallisen yksipuoliseen ruokaan tottuneelle ryhmälle.

– Haluamme saattaa ihmisiä ja perheitä yhteen, nauttimaan ruoasta ja sen valmistamisesta – unohtamatta ruokailun yhteisöllisyyttä. Ruokapöydässä voitaisiin silloin olla ilman puhelimia ja keskittyä hetkeksi pöydän äärellä tapahtuvaan arkeen. Meillä Santa Marialla matka kohti parempaa arkiruokaa on alkanut, ja matkaa taitetaan ateria aterialta, kertoo Orassaari.

Santa Marian taistelua paremman arkiruoan puolesta käydään myös Santa Marian nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tarjolla on vinkkejä, filmejä ja reseptejä tuomaan inspiraatiota ruoanlaittoon.

Islannissa kuvatun videon löydät täältä: http://www2.santamariaworld.com/fi/nomoreboringmeals/ 

Lisätietoja

Santa Maria Finland Oy

Satamakaari 20 / PL 15
00980 Helsinki

Puh. 09 3198 555

etunimi.sukunimi@santamaria.fi 

www.santamaria.fi

Santa Maria on Pohjois-Euroopan johtava maustebrändi. Liikeideanamme on kehittää ja ylläpitää erilaisia ruokatrendejä. Tuoteryhmäämme kuuluvat mausteet sekä meksikolaiset, aasialaiset, intialaiset ja BBQ-maut. Santa Marian toiminnan kulmakiviä ovat tuotekehitys ja laatu. Olemme osa Paulig-konsernia ja kuulumme Maailman Ruoka & Mausteet divisioonaan. Paulig on vuonna 1876 perustettu perheyritys. Yhtiö on elintarviketeollisuuden kansainvälinen toimija, joka on tunnettu laatutuotteistaan päätoimialoillamme Maailman Ruoka & Mausteet, Kahvi, Snack Food sekä Naturally Healthy Food. Konsernissa työskentelee lähes 2 000 työntekijää 13 maassa. Vuonna 2014 liikevaihto oli 867 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs