Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » RESTEL LAAJENTAA O’LEARYS-SPORTTIRAVINTOLOIHIN

Restel Oy

RESTEL LAAJENTAA O’LEARYS-SPORTTIRAVINTOLOIHIN

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 10:30
Julkaisija: Restel Oy

Hotelli- ja ravintolayritys Restel laajentaa valikoimaansa avaamalla syksyllä kaksi O’Learys-sporttiravintolaa pääkaupunkiseudulla. Helsingin O’Learys tulee legendaarisen yli 100-vuotiaan Bakers-ravintolan tilalle aivan kaupungin ydinkeskustaan, ja toinen ravintola avautuu Espooseen kauppakeskus Sellon yhteyteen.

Bostonista inspiraationsa saanut O’Learys-ravintolaketju työllistää yhteensä noin 40 henkilöä Bakersin ja Sellon toimipisteissä. Molemmat ravintolat tarjoavat saman katon alla pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Ravintoloissa on runsaiden à la carte -annosten lisäksi arkisin tarjolla lounas sekä viikonloppuisin juhlatunnelmaa aina aamuyön tunneille saakka.

 

- Olemme erittäin innoissamme O’Learys-sporttiravintoista, jotka ovat saaneet kulttimaineen synnyinmaassaan Ruotsissa. On mahtavaa saada tällaiset ainutlaatuiset ravintolat pääkaupunkiseudun keskeisimmille liikepaikoille, iloitsee ketjupäällikkö Saija Gerpe Resteliltä.

 

O’Learys-ravintolat tarjoavat rennon tunnelman sekä ennen kaikkea suurta urheilujuhlaa. Sellon ravintolassa screenejä on jopa yli 80 kappaletta, ja niistä nähdään suurempien urheilutapahtumien lisäksi harvinaisempiakin pelejä sekä kilpailuja, joita ei valtavirtakanavilla ole tarjolla.

 

- Urheilun seuraamisen lisäksi ravintoloissamme tullaan kokemaan syksyllä ennennäkemättömiä elämyksiä tunnettujen sporttitähtien seurassa. Myös erilaisia aktiviteetteja on tulossa, vinkkaa Brand Manager Hanne-Mari Ahonen.

 

Erityisesti kauppakeskus Sellon O’Learys-ravintolassa riittää monipuolista tekemistä, sillä RAY ja Restel Ravintolat Oy suunnittelevat tiivistä yhteistyötä kauppakeskus Sellossa.

 

O’Learys Bakers avataan syyskuun alussa ja O’Learys Sello lokakuussa 2015.

Lisätietoja:

Saija Gerpe, ketjupäällikkö, Restel, saija.gerpe@restel.fi +358 50 388 3560
Anni Kallioniemi, kaupallinen johtaja, Restel, anni.kallioniemi@restel.fi, +358 500 451 670
Riikka Hynninen, ketjujohtaja, Restel, riikka.hynninen@restel.fi, +358 40 5454 333
Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager, hanne-mari.ahonen@restel.fi, +358 50 370 2423
Marcus Holmqvist, aluepäällikkö, O’Learys Trademark, marcus.holmqvist@olearystrademark.com, +358 440 888 298

 

 

 

Liitetiedostot

O’LEARYS Vuonna 1988 perustetulla ruotsalaisella O’Learys-ravintolaketjulla on yhteensä yli 100 ravintolaa ympäri maailman, mm. Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Vietnamissa, Singaporessa ja Kiinassa. Ravintolaketju toimii franchising-sopimuksilla ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2014 oli 170 M€. Ravintolaketju arvioi avaavansa vuoden 2015 aikana noin 20 uutta ravintolaa.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 45 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs