Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Raflaamo.fi-verkkopalvelu kokoaa kaikki S-ryhmän ravintolat yhteen

S-ryhmän ravintolat

Raflaamo.fi-verkkopalvelu kokoaa kaikki S-ryhmän ravintolat yhteen

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 13:30
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

S-ryhmä lanseeraa 18.3. alkaen Raflaamo.fi-verkkopalvelun, josta löytyvät kaikki S-ryhmän yli 600 ravintolaa. Raflaamosta voi katsoa kaikki ravintoloiden lounaslistat yhdellä kertaa, etsiä ravintolaa ja varata pöydän.

Raflaamo kokoaa kaikki yli 600 S-ryhmän ravintolaa ympäri Suomen yhteen verkkopalveluun. Palvelu toimii sijaintiperusteisesti eli se näyttää käyttäjälle lähimmät ravintolat etäisyyden mukaan järjesteltynä. Raflaamo toimii myös kaupungin rajojen yli, eli kahden kaupungin raja-alueilla näytetään ravintoloita molemmista kaupungeista.

Raflaamo on tehty responsiiviseksi, eli se toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin pöytäkoneellakin.

Halusimme helpottaa ravintolan, kahvilan tai baarin valintaa. Useimmat meistä ovat olleet siinä tilanteessa, että seisoskellaan kadulla ja mietitään, mihin ravintolaan mennään. Yksi seurueesta haluaa pizzaa, toinen oluelle ja kolmas jotain kevyttä. Ja mielellään ravintolassa, joka on mahdollisimman lähellä”, ketjujohtaja Harri Ojanperä SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kuvailee Raflaamon lähtökohtia.

Raflaamo auttaa ravintolaillan suunnittelussa myös etukäteen. Ruokaravintoloiden menuita voi etsiä keittiön tyylin mukaan tai tuotteiden perusteella. Burgerit-valikon alta löytyvät kaikki hampurilaiset, jotkalähialueen ravintoloiden listoilta löytyvät. Myös pihvejä tarjoavat paikat sekä italialaiset ravintolat löytyvät yhdellä vilkaisulla. Kasvisruokien ystävät katsovat kaikki kasvisvaihtoehdot helposti. ”Raflaamoon on koottu kaikkien sieltä löytyvien ravintoloiden lounas- sekä a la carte -listat, ja pöytävarauksen saa tehtyä samalla.” Ojanperä kertoo.

Sopivan paikan löydyttyä varaus tehdään saman tien Raflaamon kautta. Asiakasomistajat saavat kaikista Raflaamon ravintoloista Bonusta S-Etukortilla.

Ohjelmaa kaipaavat löytävät Raflaamosta myös tulevien viikkojen tapahtuma- ja keikkatarjonnan.

Lanseerauskampanjan kärkenä Duudsonit

Raflaamon mainoskampanja alkaa 18.3. ja sen mainoskasvoina esiintyvät Duudsonit. Samaan aikaan Raflaamossa käynnistyy kilpailu, jossa arvotaan joka päivä viisi ilmaista lounasta. Löytämällä ravintoloiden sivuilla piilottelevat Duudsonit voi osallistua lounaiden arvontaan.

Raflaamon konseptin on suunnitellut Motley Agency ja sen teknisestä toteutuksesta vastaa Arcusys Oy.

Lisätietoja:

Harri Ojanperä, ketjujohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 768 2801, harri.ojanpera@sok.fi

Katri Sedoff, markkinointipäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 040 864 4553, katri.sedoff@sok.fi

www.raflaamo.fi

Liitetiedostot

Raflaamo.fi

Raflaamo.fi on S-ryhmän ravintoloiden verkkopalvelu, josta löytyy kaikki S-ryhmän yli 600 ravintolaa ruokalistoineen, paikkatietoineen ja pöytävarausmahdollisuuksineen. Raflaamo toimii kaikilla laitteilla – tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.

Raflaamon ydin on aikaan ja paikkaan perustuva suosittelu, joka ehdottaa palvelun käyttäjän lähellä olevia lounas- tai illallispaikkoja sekä baareja ja iltaravintoloita vuorokaudenajan mukaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs