Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Oululainen Ilkka Haapala on PRO 2015 -finalisti suurkeittiökokki-sarjassa

Oululainen Ilkka Haapala on PRO 2015 -finalisti suurkeittiökokki-sarjassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2014 klo 11:03
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

LEHDISTÖTIEDOTE

9.12.2014 

PRO 2015 -tunnustuspalkinnot jaetaan helmikuussa. Sodexon Ilkka Haapala on nimetty suurkeittiökokki-sarjassa finalistiksi. Hailuodon oma poika työskentelee Oulun seudun tekniikan-, kulttuurialan ja luonnonvara-alan oppilaitoksen OSEKKin Kotkanpoika- ja Kultturelli-ravintoloissa keittiön vuoropäällikkönä. 

PRO2015-kisa esittelee Ilkan näin: Ilkka Haapalalle on tärkeää työpaikalla viihtyminen ja se, että hänen työtään arvostetaan. Onnistumisen tunteen lisäksi hän haluaa nähdä myös muiden nauttivan työstään. Haapala arvostaa vanhempia ihmisiä, jotka ovat jaksaneet alalla pitkään ja tekevät edelleen päivästä toiseen hienoa työtä. Tulevaisuudessa hän aikoo kouluttautua mahdollisimman paljon ja edetä urallaan niin pitkälle kuin rahkeet riittävät.

Kotkanpoika-ravintolan ravintolapäällikkö Marjo Junttila laati perustelut, joilla Ilkkaa ehdotettiin syksyllä kilpailuun. 

– Kun Ilkka oli ollut kuukauden Sodexolla, tiesimme, että häntä pitää ehdottaa PRO2015-kunniapalkinnon saajaksi! Saamme jatkuvasti kirjallisia ja suullisia kiitoksia herkullisesta, kauniista ja laadukkaasta ruoasta. Asiakkaat kiittävät lounasta monipuoliseksi ja maistuvaksi. Henkilökunta on ottanut Ilkan nopeasti omakseen, sillä hän on oivallinen yhteishengen nostattaja. Hän ei korota ääntään, vaikka tilanne olisi kuinka kriittinen, Junttila kuvailee.

Ilkka Haapala on kotoisin Hailuodosta ja asuu Oulun Mäntylässä. Hailuotolaisella on rutkasti metsästyskokemusta, mistä kumpuaa myös hänen ammatillinen innostuksensa kala- ja riistaruokiin. Vapaa-aikanaan hän puuhailee lastensa kanssa. Työkaveritkin kuulevat usein, mitä hauskaa perheellä on luvassa viikonloppuna.

Horeca-alan tunnustuspalkinnot jaetaan 12 sarjassa. Kunkin sarjan kolme finalistia julkistettiin 1.12.2014.

Kommentoi ja kannusta Ilkka voittajaksi!

Ilkkaa voi kannustaa kisassa kommentoimalla hänen esittelyään propalkinnot.fi-sivuilla. Joulukuun ajan työkavereilla, yhteistyökumppaneilla ja asiakkailla on mahdollisuus antaa palautetta PRO-ehdokkaista. Sen jälkeen tuomaristo tekee lopullisen päätöksen voittajasta. Voittajat julkistetaan 12.2.2015.

Valokuva Jussi Peltola


Lisätietoja

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Pipsa Lotta Marjamäki,

+358 (0)50 462 1932

pipsa.marjamaki@sodexo.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs