Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Onnellisten kalojen viikot ravintola Zetorissa 7.9.–8.10.

HOK-Elanto

Onnellisten kalojen viikot ravintola Zetorissa 7.9.–8.10.

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2011 klo 13:23
Julkaisija: HOK-Elanto

Perinteiset silakkaviikot – eli ravintola Zetorin hulvattomaan tapaan ”Onnellisten kalojen viikot” –tarjoavat tuttujen kalaherkkujen lisäksi harvinaisempaakin maisteltavaa, kuten pontikka- ja sahtisilakkaa. 

Teemaviikkojen aikana toistakymmentä erilaista silakkaherkkua tarjoillaan monessa muodossa ja monessa astiassa. Alkuruokapöytä notkuu erilaisista kalaherkuista, joista voi poimia herkkupaloja lautaselle oman maun mukaan. Harvinaisempiakin makuja kannattaa kokeilla, vaikkapa mainiota sahtisilakkaa. Alkuruokapöytä on katettu joka päivä klo 17-21.

Pääruokina tarjoillaan silakkapihvejä eri tapaan valmistettuna. Valitse perinteiset paistetut silakkapihvit, savusilakkapihvit tai kylmäsavulohella täytetyt silakkapihvit. Eikä sovi unohtaa Zetorin tuhtia silakkakeittoa, jota on saatavilla myös savusilakoista valmistettuna. Mikäli epäilee nälän olevan sitkeämpää sorttia, on mahdollisuus vaihtaa suurempi vaihde ja tilata ronskisti Traktorimiehen silakat. Kyllä lähtee suurinkin nälkä.

Onnellisten kalojen viikoille kannattaa lähteä paitsi nälkäisenä myös S-Etukortilla varustettuna. Kaikki teemaviikon annokset ovat S-Etukortilla edullisemmat.

Katso menu ja hinnat Zetorin nettisivuilta osoitteesta zetor.net.

Lisätietoja:
Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451

Ravintola Zetor, Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)
zetor.net

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs