Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden kesäkuun hanaolut: Slottskällans Saison 6,5 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden kesäkuun hanaolut: Slottskällans Saison 6,5 %

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2014 klo 01:15
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon OlutHuoneiden hanoihin saapuu kesäkuussa uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.

Slottskällans Saison on HOK-Elannon kesäkuun hanaolut, ja se sopii mainiosti nautittavaksi helteisimpään vuodenaikaan. Saison-tyylin oluet ovat perinteisiä kesän kausiherkkuja, jotka nauttivat nyt uudesta suosion noususta moderneissa olutmaissa Yhdysvaltoja myöden.

Oluttyyli on lähtöisin Belgian ranskankieliseltä Vallonian alueelta. Alun perin saisonit olivat sadonkorjuun aikaisia talkootyöläisten luomuksia. Maanomistajat antoivat osan ylijääneistä viljoista renkien käyttöön ja he valmistivat sekalaisista viljoista vaaleaa, kirpakan kuohuvaa ja aavistuksen mausteista olutta sesongin päätteeksi. Nykyisin saisonit valmistetaan vakiintuneen käytännön mukaan pääosin ohrasta, mutta noin 15 prosenttia mallaspohjasta on vehnää. Saisoneille antaa niille tyypillisen luonteikkaan ja tunnistettavan säväyksensä saison-hiiva, jonka mausteisen pippurinen potku tekee oluista erityisen virkistäviä.

Kesäkuussa OlutHuoneissa esiteltävän uutuus-saisonin on valmistanut ruotsalainen Slottskällans Bryggeri. Olut tuli markkinoille Ruotsissa alkuvuodesta ja saa nyt Suomen ensi-iltansa OlutHuoneissa.

Slottskällans Saison on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa kesäkuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Ølhus Stockholm, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K. (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs