Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » OlutHuoneiden heinäkuun hanaolut: Peter, Pale and Mary 4,6 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden heinäkuun hanaolut: Peter, Pale and Mary 4,6 %

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2014 klo 11:00
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.

Pienpanimoiden kiistattomaan aateliin lukeutuva Mikkeller on valloittanut olutmaailmaa viime vuosina ryminällä. Vuonna 2006 perustettu panimo on noussut kiertolaispanimoista suurimmaksi ja se tuottaa vuodessa noin 120 uutta olutta. Rajoja rikkova ja alati korkeaan laatuun tähtäävä Mikkeller on tuottanut nyt heinäkuussa OlutHuoneissa tarjottavan Peter, Pale and Maryn tuttuun tyyliinsä: rohkeasti kokeillen ja yrityksessään loistavasti onnistuen.

Folk pale ale -tyyliä edustava Peter, Pale and Mary on tasapainoinen, trooppisen hedelmäinen, raikas ja loppuun asti nautinnollisen kuiva olut. Peter, Pale and Mary on todellinen kesäkauden esimerkillinen janonsammuttaja, joka tulvii makua ja luonnetta – miellyttävänä kokonaisuutena, joka saa tuopillisen katoamaan nopeasti.

Peter, Pale and Mary on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa heinäkuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Ølhus Stockholm, Ølhus København, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K. (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs