Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » M/s Finlandialla runsaasti kesäisiä herkkuja ja mukavaa ohjelmaa kaikenikäisille

Eckerö Line Ab Oy

M/s Finlandialla runsaasti kesäisiä herkkuja ja mukavaa ohjelmaa kaikenikäisille

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2015 klo 14:27
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen m/s Finlandia on valmis kesäkauteen. Buffetpöydästä löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Laivalle avattu lasten maailma tarjoaa kesäsesonkiviikoilla runsaasti ohjelmaa perheen nuorimmille. 

Eckerö Linellä on tänäkin kesänä panostettu matkustajien mukavaan ja viihtyisään matkantekoon ja erityisesti lomailevat perheet on otettu huomioon: m/s Finlandian uudet kokoustilat kannella 6 toimivat koulun alkuun asti lasten maailmana, jossa on tarjolla muun muassa erilaisia pelejä ja ohjelmaa.

Lasten maailmassa laivamatka vierähtää nopeasti esimerkiksi ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa tai kosketusnäyttöpelejä pelaten. Laivan taikurin esitykset viihdyttävät koko perhettä. Lystikäs leikkitäti laulattaa ja leikittää perheen pienimpiä, joille on tarjolla myös leikkinurkkaus Cafeteria Satamassa (kansi 8).

Buffet Eckerön kesäpöytä on katettu

Uusien perunoiden ja muiden perinteisten kesämakujen lisäksi Buffet Eckerön pöytään on katettu muun muassa fenkolilla ja akvaviitillä sekä sinapilla ja mallasviskillä maustettuja silliherkkuja. Salaattipöydästä löytyy muun muassa peruna-raparperisalaattia ja wasabi-coleslawia. Alle 6-vuotiaille ateria on ilmainen ja alle 18-vuotiaatkin saavat ruuan puoleen hintaan. Nuorison makuun laiva tarjoaa esimerkiksi hampurilaisia Cafeteria Satamassa.

Matkustajien suursuosioon nousseen PopUp-lähiruokamyymälän valikoima elää kauden mukaan ja uudistuu jatkuvasti. Kesällä voit hankkia vaikka viemiset grillijuhliin: myymälästä löytyy laaja tarjonta makkaroita, grillimausteita ja -kastikkeita. Palanpainikkeeksi voi ottaa vaikka kesäistä luomulimonadia ja pienpanimo-olutta.

M/s Finlandia tarjoaa joka päivä elävää musiikkia. Muun muassa Pub Telakassa esiintyy päivittäin trubaduuri, ja Itämeren suurimmalla terassilla Kansibaari Laiturissa yleisöä viihdyttää Aurinko-duo aina sään salliessa. Esiintyjien aikataulut voit tarkistaa täältä: http://bit.ly/1iS0UJa

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi, Eckerö Line 
ida.toikka-everi@eckeroline.fi  
puh. 0400 422 391

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.380.000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs