Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Missä hiillos, siellä GRIILLOS

Hätälä Oy

Missä hiillos, siellä GRIILLOS

Julkaistu: 17.05.2013 klo 13:42
Julkaisija: Hätälä Oy

Hätälä Oy tuo kesämarkkinoille uutuustuotteen Griillos Grillilohen, mikä samalla vastaus markkinoiden tulevaisuudessa edelleen vahvistuvaan trendiin: kalatuotteiden kulutus siirtyy erityisesti pitkälle trimmattuihin ja ruodottomiin tuotteisiin sekä pidemmälle jalostettuihin tuoretuotteisiin.

Griillos Grillilohi valmistetaan tuoreesta Pohjois-Norjan lohesta. Grillilohi on ruodoton fileepala ja valmiiksi hunajamarinoitu.

Kaiken toiminnan lähtökohtana kuluttajien laatukokemus

Hätälä Oy investoi syksyllä 2011 automatisoituun lohen ja kirjolohen fileeraus- ja trimmauslinjastoon. Kyseessä on ainutlaatuinen linjasto maailmanlaajuisesti. Linjasto mahdollistaa ruodottomien fileeannospalojen tuottamisen tehokkaasti. Investoinnin suurin hyötyjä on kuluttaja, sillä suurin merkittävin muutos on fileelaadun parantuminen sekä tuotevalikoiman laajentuminen. Griillos grillilohi vastaa kysyntään tarjoamalla helpon ja vaivattoman tavan valmistaa kalaa grillissä.

Tuoretta Pohjois-Norjan lohta jokaiselle päivälle

Hätälä tuo Norjan lohta noin 8 milj. kg vuosittain, mikä tarkoittaa keskimäärin kaksi rekkakuormaa lohta jokaisena kalenteripäivänä. Vilkkaimpina viikkoina jopa 8 kuormaa päivässä. Hätälä on Suomen suurimpia Norjan lohen jalostajia.

Hätälällä on Oulussa optimaalinen sijainti suhteessa Norjan lohen raaka-ainelähteille. Norjan lohen matka Pohjois-Norjasta Ouluun kestää vain keskimäärin 8-12 h. Raaka-aineen alkuperä on aina tarkasti jäljitettävissä mätimunaan saakka.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs