Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kutsu: Hannu Palosuon näyttelyn lehdistötilaisuus Kansallismuseossa to 29.9. klo 15

Kansallismuseo

Kutsu: Hannu Palosuon näyttelyn lehdistötilaisuus Kansallismuseossa to 29.9. klo 15

Kutsu.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 14:19
Julkaisija: Kansallismuseo

Tervetuloa Hannu Palosuon näyttelyn lehdistötilaisuuteen Kansallismuseoon to 29.9. klo 15. Palosuon renessanssiajan taidetta tulkitsevat maalaukset tulevat esille Kansallismuseon uuteen pop-up-tilaan. Maalauksissa Palosuo tutkii rajaa, joka erottaa 1500-luvun pyhimyskuvat nykypäivän mainoskuvista.

Kansallismuseo uudistuu merkittävästi. Perusnäyttely uudistetaan kokonaan, museokauppa laajentuu, ja sen yhteyteen tulee oleskelualue sekä ohjelmaltaan vaihteleva pop-up-tila. Tilassa tullaan näkemään kiinnostavia nostoja suomalaisen historian, taiteen, muotoilun ja kulttuurin saralta. Palosuo on ensimmäinen taiteilija, jonka teokset ovat esillä Kansallismuseon uudessa pop-up-tilassa. 

20-vuotista taiteilijan uraansa juhliva Palosuo täyttää syyskuussa 50 vuotta. Hän juhlii merkkipaaluja kolmella yksityisnäyttelyllä, joista yksi on Kansallismuseossa syyskuun lopussa aukeava History Never Sleeps (as for the Future, Listen:).

Juhlavuoden kunniaksi on julkaistu kirja taiteilijan viime vuosien tuotannosta. Kirjan kirjoittajia ovat italialaiset taidekriitikot ja -kuraattorit sekä Kansallismuseon näyttelypäällikkö Minerva Keltanen. Kirja on myynnissä Kansallismuseon museokaupassa.

Hannu Palosuon näyttely:
History Never Sleeps (as for the Future, Listen:)
30.9.2016–15.1.2017
Kansallismuseon Pop-up & Lounge

Puheenvuorot:
Jonna Heliskoski, Kansallismuseon markkinointijohtaja
Hannu Palosuo, taiteilija


Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja kuvapankki:

Hannu Palosuo, hannupalosuo@hotmail.com, p. +358 50 561 4235
Lea Värtinen, näyttelyamanuenssi: lea.vartinen@kansallismuseo.fi, p. 0295 33 6341
Kuvapankki: http://www.kansallismuseo.fi/fi/kansallismuseo/tiedotusvalineille?Article=6208

Kansallismuseo
Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki
www.kansallismuseo.fi

Kansallismuseon museoperheeseen kuuluu seitsemän museota ja kaksi linnaa - Kansallismuseo, Kulttuurien museo (toiminta jatkuu Kansallismuseossa), Suomen merimuseo, Seurasaaren ulkomuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Louhisaari, Olavinlinna ja Hämeen linna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs