Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kotimainen pienpanimo-olut näköalapaikalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Maku Brewing

Kotimainen pienpanimo-olut näköalapaikalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Maku Brewing

Kotimainen pienpanimo-olut näköalapaikalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Maku Brewing sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintolapalveluita operoiva HMSHost Finland Oy ovat syventäneet yhteistyötään. Aiemminkin pienpanimo-oluita myynyt HMSHost tarjoilee jatkossa lentoaseman ravintoloissaan yksinoikeudella omaa ”Cran PA” olutta, joka valmistettiin tuusulalaisen pienpanimon tiloissa. Olut on 4,7 % vahvuinen Pale Ale, jonka maussa tuntuu kirpeän raikas kotimainen karpalo.

Maku Brewing sekä mm. 60° Bar & Breweryä pyörittävä HMSHost halusivat tehdä erikoisen, mutta suomalaisen makuisen oluen. Olutta tullaan myymään ainoastaan lentoasemalla, joka myös tekee oluesta uniikin. ”Valitsimme lopulta marjaksi tilausolueemme karpalon, sillä se on pohjoismainen ja muistuttaa suomalaisesta luonnosta.” kertoo HMSHost Finlandin Store Manager Laura Korpela. ”Hyvä olut on sellainen, jonka pariin kiireinen asiakas lentoasemalla palaa. Kotimaisuus on tärkeää, sillä lentoasemalla asiakkaamme kokevat usein ensimmäisen ja viimeisen kosketuksensa Suomeen.” Korpela lisää.

Kansainvälisiäkin olutmarkkinoita tulevaisuudessa havittelevan Maku Brewingin toimitusjohtaja Jussi Tamminen näkee lentoaseman oivana näköalapaikkana. ”Haluamme tavoittaa uudenlaisia oluen ystäviä tuotteillamme ja lentoasemalla niitä riittää.” Toivottavasti onnistunut olut avaa ovia myös muihin pohjoismaihin. “Onko parempaa näyteikkunaa kuin Helsinki-Vantaa?” kysyy Tamminen.

Maku Brewing Cran PA -olutta sekä muita tuotteita myydään Helsinki-Vantaan lentoaseman 60° Bar & Brewery, Pier Zero, Arctic Bar, MOI Helsinki, Nordic Kitchen sekä Bistrot Helsinki ravintoloissa. Oluen julkistustilaisuutta vietettiin keskiviikkona 11.5.2016.

Maku Brewing on 2014 perustettu tuusulalainen pienpanimo, joka tuottaa vuonna 2016 n. 300 000 litraa. Sen oluita on myynnissä sekä päivittäistavaraketjuissa, että Alkoissa ympäri maan sekä pienissä määrin ulkomailla. 

Lisätietoja: Jussi Tamminen, Toimitusjohtaja, +358 40 721 1996 jussi@makubrewing.com

HMSHost on kansainvälinen lentokenttien ravintolapalvelujen tuottaja, joka palvelee matkustajia ympäri maailman sekä omien että franchising -konseptien nimissä lähes kahdellasadalla lentokentällä ja liikenneasemalla. HMSHost on osa Autogrill -yhtiötä jolla on toimintaa 35 maassa ympäri maailman. Autogrill -yhtiön 62 000 työntekijää palvelevat 900 miljoona asiakasta vuosittain.

HMSHost Finland Oy operoi ravintoloita ja kahviloita Helsinki-Vantaan lentokentällä. Toiminta Suomessa alkoi v. 2014 ja on kasvanut voimakkaasti käsittäen tällä hetkellä 16 ravintolaa ja työllistäen lähes kolmesataa ravintola-alan ammattilaista.

Lisätietoja: Operational Manager Juha Räsänenjuha.rasanen@hmshost.net

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs