Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kokkausarkki – nokkela apuväline keittiöön ja ruokapöytään

SAGA

Kokkausarkki – nokkela apuväline keittiöön ja ruokapöytään

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2013 klo 13:58
Julkaisija: SAGA

SAGA Kokkausarkki on ruoanlaittajan monipuolinen apuri, joka säästää aikaa, vaivaa ja tiskiä. Se taipuu esimerkiksi keittämiseen, paistamiseen, astioiden ja työtasojen suojaamiseen, koristeluun ja persoonallisiin esillepanoihin. SAGA Kokkausarkit on pakattu uudenlaiseen litteään rasiaan, josta ne on helppo vetää käyttöön yksi kerrallaan.

SAGA Kokkausarkista taiteltu kypsennysnyytti tai -paketti säilyttää ruoan aromit ja vitamiinit. Korkealaatuinen ruoanlaittopaperi kestää kosteutta ja korkeitakin lämpötiloja: paketit voi kypsentää höyryttämällä, uunissa tai vaikka suoraan vedessä keittämällä. Kokkausarkissa kypsennetyn ruoan voi myös tarjoilla sellaisenaan. Suljettu paketti pitää ruoan lämpimänä, ja ruokailija saa ihanan elämyksen avatessaan tuoksuja tulvahtavan nyytin omalla lautasellaan.

Kokkausarkki sopii lisäksi rasvattomaan ja siistiin paistamiseen paistinpannulla tai voileipägrillissä.

– SAGA tunnetaan ympäri maailman korkealaatuisista ja kekseliäistä paperituotteistaan. SAGA Kokkausarkit helpottavat ja nopeuttavat arkista ruoanlaittoa, ja ne tuovat uudenlaisia ideoita aromikkaan ja terveellisen ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun, kertoo markkinointipäällikkö Kai Boström Metsä Tissuelta.

Suojaa, keitä, paista, höyrytä, tarjoile, pursota, kauli…

SAGA Kokkausarkilla vuorattuun vuokaan tai peltiin ruoka ei tartu kiinni, oli kypsennettävänä sitten makaronilaatikko, juustokakku tai vaikkapa lohifilee. Näin kokki säästyy isolta tiskiltä ja astia jynssäämisen aiheuttamalta kulumiselta. Leikkuulaudan suojaaminen kokkausarkilla estää voimakkaiden makujen ja hajujen tarttumisen raaka-aineesta toiseen ja tekee esimerkiksi raa’an lihan käsittelystä hygieenisempää. Kokkausarkilla peitetty työtaso välttyy tahraavilta tai värjääviltä roiskeilta.

Luova ruoanlaittaja loihtii kokkausarkeista myös persoonallisia ja käteviä esillepanoja. Illanistujaisissa sipsit, popcornit ja dippivihannekset on hauska tarjoilla pienissä paperitötteröissä, ja juhlien noutopöydässä ruoan aluspaperina käytetyn paperin kulmaan voi merkata lyijykynällä ruoan nimen ja erikoisruokavaliotiedot.

Leipurin käsissä kokkausarkki taipuu pursottimeksi, sabluunaksi, kakun aluspaperiksi ja kaulimisen apuvälineeksi.

Isot ja pienet arkit, fiksusti pakattuna

Kokkausarkkeja on saatavilla kahta kokoa. Pienempi, 33x27 cm kokoinen arkki sopii esimerkiksi rasvattomaan paistamiseen paistinpannussa tai voileipägrillissä, työtason suojaamiseen, vuoan vuoraamiseen tai mikrohupuksi. Suurempi, 33x42 cm kokoinen arkki on hyvä apu vaikkapa kaulimiseen, ja se sopii mainiosti myös ruoan kypsennykseen ja esillepanoon.

Sekä isot että pienet SAGA Kokkausarkit on pakattu kätevään, litteään rasiaan, josta ne on helppo vetää käyttöön yksi kerrallaan. Suorat arkit eivät rullaudu, vaan pysyvät kauniisti paikoillaan. SAGA Kokkausarkit ovat biohajoavia ja kompostoituvia, ja käytetyn arkin voi myös polttaa. Tuotteella on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

SAGA Kokkausarkit löytyvät hyvin varustelluista ruokakaupoista.

 

Tuotetiedot:
SAGA One-Up Kokkausarkki 33x27 cm, 100 kpl, hinta noin 3,90 €
SAGA One-Up Kokkausarkki 33x42 cm, 50 kpl, hinta noin 3,90 €

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt: Viestintä Oy Drum, Jaana Kiesiläinen, jaana.kiesilainen@drum.fi, p. 050 341 0807

Lisätiedot: Kai Boström, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, kai.bostrom@metsagroup.com, p. 040 8420 774

Käyttöideoita, reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä:

www.facebook.com/SAGAsuomi

www.sagacook.com

Liitetiedostot

SAGA on kotikokkien ja ruoanlaiton ammattilaisten luottomerkki ympäri maailman. Valikoimaan kuuluu monikäyttöisiä ruoan valmistukseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun suunniteltuja paperi-, tuorekelmu- ja foliotuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta ja leivonnasta helppoa ja innostavaa. www.sagacook.com

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2011 oli 970 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 300 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs