Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kesän 2014 uutuusjäätelöt SIA Glassilta - gluteeniton tuutti, laktoositon premiumjäätelö

SIA Glass

Kesän 2014 uutuusjäätelöt SIA Glassilta - gluteeniton tuutti, laktoositon premiumjäätelö

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 07:37
Julkaisija: SIA Glass

Kesän 2014 uutuusjäätelöt SIA Glassilta

- gluteeniton tuutti ja premium-jäätelöä laktoosittomana sekä luomuna

SIA Glass tuo kesän jäätelöaltaisiin uusia erikoisruokavalioille sopivia jäätelöitä. Putte–jäätelötuutti on todellinen odotettu uutuus: se on gluteeniton ja laktoositon kermajäätelötuutti. Jäätelö maistuu mustikalle ja sen kruunaa mustikkasoseesta valmistettu hillo. Vohveli on leivottu gluteenittomasti ja vuorattu suklaalla.

Uutuus on markkinoiden ainoa gluteeniton kermajäätelötuutti. Sen aidosti marjoille maistuva makumaailma sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Gluteenittomuuden lisäksi Putte-tuutit ovat laktoosittomia. Putte-tuutti myydään kuuden kappaleen monipakkauksessa. 

Toinen erikoisruokavalioille soveltuva uutuus on SIA Glass laktoositon Vanilja-suklaarouhe. Laktoosittomasta vaniljakermajäätelöstä ja rouhitusta suklaasta sekoitettu jäätelö on laadukas herkku esimerkiksi kesän juhlatarjottavaksi silloin, kun tarjoomusten pitää sopia kaikkien vieraiden ruokavalioon. Laktoosittomassa uutuudessa on suklaata 10 % ja se myydään 750 ml:n pakkauksessa.

- Erikoisruokavalioita noudattavat haluavat syödä samanlaisia tuotteita kuin muutkin, ja kesällä jäätelön kulutus keskittyy nimenomaan tuutteihin, puikkoihin ja pikareihin. Niinpä halusimme tuoda Suomeen laadukkaan gluteenittoman kermajäätelötuutin, kertoo Maarit Tupitsa SIA:a Suomessa edustavasta Vitaseegestä.

- Laktoosittomien jäätelöiden valikoima keskittyy suomessa pitkälti tiiliskivipakkauksiin. SIA Glassin Vanilja-suklaarouhejäätelö on tyylikäs premium-vaihtoehto, joka sopii vaikka hienon illallisen päätökseksi.

Luomujäätelö kesän parhaisiin hetkiin

SIA Glassilta on tullut markkinoille myös luomuvaniljakermajäätelö. Luomumaidosta, -kermasta ja -munista valmistettu luonnollisen täyteläinen vaniljajäätelö sopii erinomaisesti kesän mansikkakesteihin, kotona tehdyn mustikkapiirakan päälle tai itsetehtyihin herkkupirtelöihin. Tuote vastaa luomua ostavien toiveisiin laajemmasta luomutuotevalikoimasta. SIA Glass Vanilja Luomujäätelö myydään 750 ml:n pakkauksessa.

- SIA Glass on ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa luomujäätelönsä aina tuoreesta kermasta ja muista aidoista raaka-aineista. SIA:n luomujäätelöt ovat Ruotsissa kategoriansa markkinajohtajia, ja Suomessa puolestaan ainoita marketeissa laajalti myynnissä olevia luomujäätelöitä. Olemme tyytyväisiä, että SIA:n luomujäätelöitä saa kaupoista ympäri maan, joka toinen suomalainen aikoo lisätä luomun käyttöä*, ja muillakin kuin peruselintarvikkeilla on jo kysyntää, Tupitsa kertoo.

Lisätiedot
Maarit Tupitsa, Brand Manager, Vitaseege Oy Ab
040 559 5936 , maarit.tupitsa@vitaseege.fi


Kuvat tiedotteen kuvalinkeistä tai mari.cadaut@viestintamakua.fi, 040 5878 053

 

Tuotetietoja

Putte-tuuttipakkauksen hinta 6,95 - 8,95€. Saatavilla Prismoissa ja suurissa S-marketeissa. K-kaupoissa valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.


SIA Glass Vanilja Luomujäätelön ja laktoositon Vanilja-suklaarouheen hinta 5,95 – 7,95€. Saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista

Putte-tuutin vohvelissa on gluteenitonta vehnäkuitua, joten se ei sovellu vilja-allergikoille
 
*Luomun kuluttajabarometri 2013

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs