Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Kansainvälinen ruokakulttuuriseminaari Haaga-Heliassa - Institut Paul Bocuse Worldwide Alliancen seminaari Helsingissä 20.–25.9.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen ruokakulttuuriseminaari Haaga-Heliassa - Institut Paul Bocuse Worldwide Alliancen seminaari Helsingissä 20.–25.9.

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2015 klo 13:18
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Haagan toimipiste isännöi 20.–25.9. ensimmäistä kertaa Chef-seminaaria, joka on osa Institut Paul Bocuse Worldwide Alliance -yhteistyöverkoston vuotuista toimintaa.

Viikon pituiseen seminaariin osallistuu verkoston jäsenkoulujen opetus- ja hallintohenkilöstöä. Sen teemana ovat suomalaiset puhtaat maut, korkeatasoiset raaka-aineet ja omaleimainen suomalainen ruokakulttuuri – suomalaisen ruokamatkailustrategian sanoin ”Hungry for Finland”.

Osallistujat jakavat hyviä käytäntöjään keittiömestareiden workshopeissa ja tutustuvat monipuolisesti suomalaiseen ruokamaisemaan. Viikon ohjelmaan kuuluu muun muassa Nuuksion korpimaisemat ja villiruoka, pienpanimoiden oluet sekä skandinaavinen rapuillallinen. Helsingin fine diningiin tutustutaan ravintola OLOssa ja suomalaiseen kotiruokaan Tuusulan Krapihovin saunaillassa. Viikoon kuuluu perinteisesti myös ranskalaisen keittiön workshop lnstitut Paul Bocusen keittiömestarin johdolla.

Järjestelyissä on mukana Haaga-Helian opiskelijoita ja opettajia.

Lisätietoja:
koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puhelin +358 400 538 740, risto.karmavuo@haaga-helia.fi

http://www.institutpaulbocuse.com/en/international/worldwide-alliance/institut-paul-bocuse-worldwide-alliance-4454.kjsp?RH=1382449213238

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Estonian Business School (EBS) perustettiin vuonna 1988. Se on kasvanut yhdeksi suurimmista yksityisistä yliopistoista kansainvälisen liiketalouden, yrittäjyyden ja johtamisen alalla. EBS kansainvälistyy jatkuvasti – yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden ja vierailevien professorien määrä kasvaa, ja englanninkielinen opetus tarjoaa mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille.

Vuonna 2011 EBS perusti kampuksen Helsinkiin Ruoholahdessa sijaitsevaan Technopolikseen. EBS Helsingissä on mahdollista opiskella niin kandidaatti- kuin maisteriopintoja.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs