Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Haribo Zourr on uusi ihanan kirpeä makeisperhe suomalaiseen makuun

Haribo Zourr on uusi ihanan kirpeä makeisperhe suomalaiseen makuun

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 09:41
Julkaisija: Haribo Suomi

Sarjan karkkipusseista löytyy jokaiselle sopiva kirpeystaso

Haribo tutki suomalaisten makutottumuksia ja havaitsi, että lähes kaikki rakastavat kirpeitä makuja. Makutottumukset vaihtelevat kuitenkin kuluttajien keskuudessa – toiset maistelevat mieluiten miedon kirpeitä karkkeja ja toisille vesi herahtaa kielelle voimakkaammasta kirpeydestä. Haribo Zourr -sarjasta löytyy kolme eri kirpeystason makeissekoituspussia. Sour Score -kirpeysasteikon avulla on helppo valita omaan makuun sopiva pussi. Tuotteet ovat saatavilla helmikuusta alkaen kautta maan.

Kaksi, kolme vai neljä sitruunaa? Jokaiselle on oma kirpeysasteensa

Haribo Zourr -makeissekoitukset syntyivät, kun Haribon Suomalaisille tekemän selvityksen mukaan valtaosa pussikarkkien ostajista pitää kirpeistä mauista – ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kirpeät maut maistuvatkin naisille ja miehille, nuorille ja varttuneemmille. Tottumuksissa on eroja, sillä yhdet pitävät miedon hedelmäisistä kirpeistä makeisista, toisia miellyttävät erilaiset suutuntumat ja kirpeysasteen vaihtelevuus ja kolmannet haluavat intensiivisen kirpeitä hedelmän makuja.

Haribo tuo ensimmäisenä makeisbrändinä markkinoille valikoiman eri kirpeysasteisia makeissekoituksia. Oman maun mukainen valinta on helppo tehdä pusseihin merkityn Sour Score -kirpeysasteikon avulla. Kirpeyttä symboloivat kaksi, kolme ja neljä sitruunaa pussin kyljessä. Haribon ainutlaatuinen makuelämys tulee aidoista hedelmä- ja kasvismehuista, joita on myös käytetty uusissa kirpeissä makeisissa. Erilaiset sitrushedelmät ja raparperi antavat luonnollista kirpsakkuutta mehukkaisiin makuihin. 

Monipuolisuutta ja mietoa kirpeyttä arvostava herkkusuu valitsee Haribo Chat Zourr -makeissekoituksen. Kaksi sitruunaa Sour Score -asteikolla ansainnut pussi sisältää 11 erilaista hedelmäistä kirpeää makua, salmiakin makua sekä mukavasti vaihtelua suutuntumissa. Makeisia ovat inspiroineet some-symbolit, sillä moneen makuun sopiva karkkipussi on kuin tehty jaettavaksi.

Keskikirpeitä makuja tarjoilee Haribo Flower Zourr. Sekoitus sisältää hedelmäisiä täytelakuja, lakumattoja ja pitkulaisia spaghetti-makeisia kahdeksassa eri maussa. Useiden hedelmäisten makujen ohella Flower Zourr sisältää myös cola-makeisia. Pussin sisältö tarjoilee miellyttävän valikoiman eri kirpeysasteita sekä suutuntumia. Sour Score -asteikolla tuote saa kolme sitruunaa. 

Haribo Dino Zourr -sekoituksen makeisissa intensiivinen kirpeys alkaa karkin pinnasta jatkuen aina ytimeen saakka. Kirpeysasteikolla täydet neljä sitruunaa saaneen sekoituksen makeiset ovat hauskojen dinojen muotoisia ja ne sisältävät raikkaita ja luonnollisesti kirpeitä hedelmämakuja, muun muassa sitruunaa, limeä ja raparperia. Pussi sisältää kuusi erilaista makua.

Tuoteperheen massiivinen lanseerauskampanja alkaa televisiossa viikolla kahdeksan. Samanaikaisesti starttaa myös maistatuskiertue, jonka aikana jaetaan 350 000 kirpeää kokemusta. Oma kirpeystaso on testattavissa viikosta kahdeksan alkaen osoitteessa: www.haribo.fi/zourr.

Tuotetiedot:           

  • Haribo Chat Zourr, 135 g, hinta noin 1,59 €
  • Haribo Flower Zourr, 125 g, hinta noin 1,59 €
  • Haribo Dino Zourr, 135 g, hinta noin 1,59 €

Liitetiedostot

Lisätietoja:              

HARIBO Lakrids Oy Ab
Haribo Suomi toimitusjohtaja Ilkka Koskelainen
ilkka.koskelainen@fi.haribo.com, puh. 044 507 7022
www.haribo.com

Kuvapankki:           
http://www2.haribo.com/fiFI/kuva-ja-tiedotepankki/
Kuvapankin käyttö vaatii rekisteröitymisen

Viestintä ja tuotenäytteet: 
Rianno Communications Oy, www.rianno.fi, puh. 09 170 070
Karri Harju, karri.harju@rianno.fi, puh. 044 201 1077

Haribon tuotteisiin kuuluvat mm. viinikumi-, lakritsi- ja raemakeiset, Chamallows-vaahtokarkit sekä Maoam-hedelmätoffeet. Kansainvälisesti Haribo on yksi suurimmista sokerimakeisten valmistajista, jolla on 15 tuotantolaitosta Euroopassa, 22 tytäryhtiötä ja Bonnissa, Saksassa sijaitseva pääkonttori. Henkilöstön määrä on yli 6000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs