Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Grill it! ravintoloissa pöytägrillausta ja maailman makuja

Radisson Blu

Grill it! ravintoloissa pöytägrillausta ja maailman makuja

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2012 klo 08:42
Julkaisija: Radisson Blu

 

Grill it-ravintoloiden ruokalista vaihtuu 9.5. Uudistuneella ruokalistalla maailman maut tulevat entistä paremmin esille, ja ensiluokkaiset raaka-aineet korostuvat. Listan erikoisuutena on Table Grill eli pöydissä itse grillattavat annokset. Uudistuneen viinilistan kaikkia viinejä saa myös laseittain.

 

S-ryhmän Grill it! -ravintoloiden ruokalista uudistuu toukokuussa. Grill it! on skandinaavinen grilliravintola, joka tarjoaa maailman makuja ja viritettyjä klassikoita laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Ravintoloiden erikoisuutena on Table Grill eli pöytägrillaus. Siinä asiakkaalle tuodaan pöytään grilli, jossa on valitun annoksen mukaan lihoja tai meren herkkuja sekä erilaisia vihanneksia ja perunaa parilalla. Samaan grilliin sopii myös useamman ruokailijan annos, joten pöytägrillaus sopii hyvin myös seurueille tai vaikka pariskunnalle, joka haluaa maistella sekä lihaa että kalaa.

 

Uusi ruokalista tuo Grill it! -ravintoloihin maailman makuja: Lohitataki tarjoaa Aasian makuja, Karitsan kareessa maistuu Pohjois-Afrikka ja Katkarapuskagenin makumaailma on raikkaan skandinaavinen. Myös tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet maistuvat ja näkyvät uudella listalla. Klassikkoherkuiksi ovat jo muodostuneet käsinkuoritut jäämeren katkaravut, ja uutena suosikkina listalla on Atrian suomalainen pihvihärän entrecôte.

 

Myös viinilista on uudistunut lähes kokonaan. Uuden viinilistan punaisena lankana kulkee ruoan ja viinin yhdistäminen. Listalta löytyy kiinnostava valikoima klassikoita ja hieman harvinaisempia rypäleitä, niin vanhalta kuin uudelta mantereeltakin. Kaikkia viinejä saa myös laseittain. Kalliimpia viinejä maistellakseen ei siis tarvitse ostaa koko pulloa, ja aterialla voi nauttia helposti useampaa eri viiniä.

 

Uusi ruokalista Grill it! -ravintoloissa 9.5. alkaen. Grill it! -ravintolat sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Helsingin Grill it! -ravintola sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin yhteydessä, joka mainittiin vuoden 2012 Michelin-oppaassa huomionarvoisena hotellina omassa kategoriassaan.

 

Lisätietoja

 

Minna Vainio, Brand Manager, Grill it!, SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus, p. 010 768 2842 / gsm 040 513 8769, e-mail: minna.vainio@sok.fi

Kristin Aidla, Restaurant Manager, Grill it!, Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki, p. 050-344 1491

grillit.fi

 

S-ryhmään kuuluvat kaksi Grill it! -ravintolaa sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Grill it! -ravintolat tarjoavat tasokkaita grilliruokia parhaista raaka-aineista valmistettuna. Ruokamaailman maut ja virtaukset näkyvät inspiroivalla ruokalistalla, jota on piristetty mausteilla ympäri maailman.  Grill it! –ravintoloiden skandinaavinen lämminhenkinen miljöö sekä uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs