Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Eskimon uutuudet tuovat iloa leivontaan ja säilytykseen

Eskimo

Eskimon uutuudet tuovat iloa leivontaan ja säilytykseen

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 10:46
Julkaisija: Eskimo

Syksyn tullen on ihana leipoa lämpimäisiä ja pistää herkkuja myös pakkaseen. Markkinoiden laajin leivontatuotevalikoima kasvaa entisestään syyskuussa, kun Eskimo tuo markkinoille kolme uutta muffinsi- ja leivosvuokaa sekä kartonkisen kakkuvuoan. Pakastetuoteperhe laajenee erittäin monikäyttöisillä Vetsku-vetoketjupusseilla.

Eskimo Twist leivosvuoka. Valkoinen, kultaisin ornamenttikuvioin koristeltu leivosvuoka. Voipaperia, täysin kompostoitava. 30 kpl/pkt, hinta noin 2,99 €/pkt.

Eskimo Romanssi muffinsivuoka. Valkoinen, kultaisin ornamenttikuvioin koristeltu matala muffinsivuoka. Voipaperia, täysin kompostoitava. 45 kpl/pkt, hinta noin 3,95 €/pkt.

Eskimo Lilja muffinsivuoka. Korkeareunainen muffinsivuoka, pakkaus sisältää kolmea eri väriä. Voipaperia, täysin kompostoitava. 45 kpl/pkt, hinta noin 4,49 €/pkt.

Eskimo Kakkuvuoka, johon on helppo tehdä muun muassa erilaiset kahvikakut ja pashat. Ruskea-valkoinen vuoka on sisäpuolelta PET-laminoitua kartonkia. Kakkuvuoan lämmönkesto on 200-220 °C. 3 kpl/pkt, hinta noin 4,40 €/pkt.

Eskimo Vetsku on helppo avata ja sulkea tiiviisti yhä uudelleen, sillä siinä on patentoitu vetoketjusuljenta. Erittäin kestävä Vetsku-pussi sopii niin pakastamiseen kuin erilaisten elintarvikkeiden ja tuotteiden säilytykseen. Monipuoliseen käyttöön niin kotona, autossa, veneessä, eräreissulla kuin kaupunkimatkallakin! Valikoimaan kuuluu kaksi pussikokoa: 1 L (15 kpl/pkt, 162x205 mm) ja 3 L (10 kpl/pkt, 254x270 mm). Pussien lämmönkesto on -40 °C – +80 °C. Hinta noin 2,05 €/pkt.

Tuotteet ovat saatavilla syyskuusta 2014 alkaen hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista sekä Eskimo- verkkokaupasta osoitteessa www.eskimokauppa.fi.

 

Lisätietoja:

Eskimo Finland Oy

Sari Koivulahti, myynti- ja markkinointipäällikkö

Puh. +358 (0)400 426 532

sari.koivulahti@eskimofinland.fi

 

Kuvapyynnöt:

Eskimo Finland Oy

Elina Kiiski, markkinointiviestinnän sisällöntuottaja

Puh. +358 (0)40 8321368

elina.kiiski@eskimofinland.fi

 

Liitetiedostot

Eskimo Finland Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa päivittäistavaroita leivontaan ja ruoanvalmistukseen sekä ruokien pakastamiseen, tuoresäilytykseen, kattamiseen ja pakkaamiseen.
Suomalaiset Eskimo-kahvinsuodattimet ovat yksi yhtiön monista kärkituotteista. Lisäksi Eskimo Finland valmistaa johtavia tuotteita Suomen markkinoiden suurkeittiöille sekä elintarviketeollisuudelle räätälöityjä pakkausratkaisuja. Logistiset palvelut kuuluvat yhtiön vahvimpiin kilpailutekijöihin.
Eskimo Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Rauman Lapissa. Vuonna 2013 yhtiön liikevaihto oli 23 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 12 prosenttia. Henkilökunnan määrä on 75.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs