Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ensimmäiset elintarvikeagrologit valmistuvat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Ensimmäiset elintarvikeagrologit valmistuvat Seinäjoen ammattikorkeakoulusta

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2013 klo 14:01
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulun Maa- ja metsätalouden yksiköstä valmistuvat huomenna 18.6. ensimmäiset elintarviketuotantoon suuntautuneet agrologit eli ns. elintarvikeagrologit. Elintarvikeagrologin opintokokonaisuudessa agrologin alkutuotannon osaamista on laajennettu elintarvikkeiden jalostamiseen.

Elintarviketuotantoon liittyvä osaaminen hankitaan opiskelemalla noin 40 opintopistettä bio- ja elintarviketekniikan koulutusohjelman opintoja. Nämä opinnot sisältävät mm. elintarvikehygieniaa ja -lainsäädäntöä sekä tietoa elintarvikeprosesseista. Elintarvikeagrologien opintoihin kuuluu myös yritystoiminnan liikkeenjohdollista koulutusta, kuten strategista johtamista, markkinointia, kustannuslaskentaa ja hinnoittelua.

- Elintarvikeagrologeilla on hyvä mahdollisuudet toimia yrittäjänä ja asiantuntijana maa- ja elintarviketalouden rajapinnoilla toimivissa yrityksissä, sanoo lehtori Margit Närvä.

Uusi organisaatiorakenne tukee alojen välistä yhteistyötä

Ensi syksystä lähtien agrologien, bio- ja elintarvetekniikan insinöörien sekä restonomien koulutus tapahtuvat SeAMKissa saman Elintarvike- ja maatalousyksikön alaisuudessa.

- Tämä tulee entisestään parantamaan mahdollisuuksia tiivistää elintarvikeketjun opetusta, sanoo yksikön johtaja Antti Pasila.

 

Lisätietoja:

Lehtori Margit Närvä, 040 830 2433

Yksikön johtaja Antti Pasila, 040 830 4201

Valmistuva elintarvikeagrologi Jukka Isoheikkilä, 040 418 4342

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs