Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Ella’s Kitchenin uudessa luomusmoothiessa maistuu vadelma ja kirsikka

Lejos Oy

Ella’s Kitchenin uudessa luomusmoothiessa maistuu vadelma ja kirsikka

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 15:02
Julkaisija: Lejos Oy

 

The Pink One on Ella’s Kitchen -luomusmoothieperheen uusin tulokas. Siinä makea vadelma yhdistyy herkulliseen kirsikkaan. The Pink One -smoothien ainutlaatuinen makuyhdistelmä tutustuttaa pikkuiset vaivatta uusiin makuihin. Luomusmoothieita löytyy nyt Ella’s Kitchenin valikoimasta 6 erilaista – jännittävät makuparit on pienten lisäksi lasten ja nuorten mieleen.

– Rakkaus hyvään ruokaan kehittyy hauskojen ja maukkaiden ruokailuhetkien kautta. Ella’s Kitchenin tavoitteena on edistää terveellisiä ruokailutottumuksia jotka kestävät läpi elämän. Jännittävät ja erilaiset makuyhdistelmät takaavat sen, että pienillä makunystyröillä on paljon uutta, hauskaa löydettävää joka kerta.  Kirkkaat, kiiltävät ja puristeltavat pakkaukset on suunniteltu stimuloimaan pikkuisten kaikkia aisteja, kertoo Ella’s Kitchenin tuoteryhmäpäällikkö Paula Karhunen.

Herkulliset ja 100 % luomutuotteet ovat sekä käteviä äideille ja iseille että maistuvia pienokaiselle. Maukkaat, pikkumasut ja -suut tyytyväisinä ja iloisina pitävät smoothiet on tehty luomuraaka-aineista, eikä niihin ole lisätty sokeria, vettä, e-koodeja, tärkkelystä tai keinotekoisia maku- tai väriaineita. Jokaisesta smoothiepussista lapsi saa enemmän kuin yhden viidestä päivittäisestä suositellusta hedelmä- ja vihannesannoksesta.

Värikkäät ja näppärästi suunnitellut 90 g uudelleensuljettavat smoothiepussit on helppo ottaa mukaan reissuun ja tarjota maistuvana ja ravitsevana välipalana. Annospussista syöttäminen ei aiheuta sotkua, ja näistä pienimmätkin oppivat nopeasti syömään itse. Smoothiet sopivat lapsille 6 kuukaudesta alkaen.  

Tuotetiedot:

ELLA’S KITCHEN THE PINK ONE SMOOTHIE 90G

Ainekset: 50 % luomuomenaa, 38 % luomubanaania, 7 % luomukirsikkaa, 5 % luomuvadelmaa, sitruunamehutiivistettä

Myynnissä 1.6. alkaen kaikissa K-citymarketeissa ja K-supermarketeissa. Suositushinta on noin 1,39 euroa.

Lisätiedot ja tuotenäytteet:

Emmi Rönkkönen, viestintä, emmi.ronkkonen@lejos.fi

Tuotekuvat: http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=229&p408=1&category=4823

Liitetiedostot

Lejos Oy on vuonna 1921 perustettu suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Yrityksen edustamia tuotteita ovat muun muassa Vitamin Well -juomat, Kitchen Joy -valmisateriat, Sun-Maid -rusinat, Sunsweet-luumut, Ella’s Kitchen -lastenruoat, Van Houten -kaakao ja John West -tonnikalat. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 16 eri maassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 23,1 milj. euroa. Lejos Oy on osa Juuranto Groupia. www.lejos.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs