Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Cramo haastaa sidosryhmänsä mainioon luovuusharjoitukseen

Cramo

Cramo haastaa sidosryhmänsä mainioon luovuusharjoitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 10:36
Julkaisija: Cramo

Cramo on käynnistänyt kaikissa toimintamaissaan luovuushaasteen, jossa kannustetaan yrityksen sidosryhmiä viettämään mainiota päivä työmaalla ryhmäharjoituksen muodossa. Samalla kerätään rahaa SOS-Lapsikylälle. Oman henkilöstönsä ja asiakkaidensa lisäksi Cramo on haastanut mukaan muun muassa rakennusalan ammattilaisia, arkkitehtejä ja koululaisia. Tehtävänä on rakentaa torni spagetista, narusta, teipistä ja Cramo-kuutiosta.

Rakennusalalla toimivan Cramon toimintaa ohjaa vahvasti kannustus luovuuteen. Siksi yritys on päättänyt haastaa mukaan luovuustalkoisiin suuren joukon sidosryhmiään, jotka saavat postissa lähiaikoina Cramon luovuuspaketin. Paketti sisältää spagettia, narua, teippiä ja Cramo-kuution.

Haastettujen tehtävänä on koota neljän hengen ryhmä ja rakentaa joukkueena mahdollisimman korkea, ilman tukea pystyssä pysyvä torni luovuuspaketin aineksista 18 minuutissa. Kuution tulee olla rakennelman päällä, kun torni on valmis.

-Haluamme haasteen avulla kannustaa niin omaa väkeämme kuin sidosryhmiämmekin luovuuteen ja viettämään mainion hetken työpaikalla. Jokainen haasteen suorittaja on myös mukana tekemässä hyvää, sillä lahjoitamme kunkin ryhmän puolesta viisi euroa SOS-Lapsikylän toimintaan, kertoo Cramo Finlandin markkinointipäällikkö Lasse Huuhka.

Haasteen suorittaneita pyydetään lataamaan kuva tornistaan 3. toukokuuta 2015 mennessä Instagramiin, Twitteriin, Cramon Facebook-sivulle tai Cramon kampanjasivustolle, kertomaan tornin korkeuden ja merkitsemään kuvan tunnisteella #CramoCreativity. Kaikkien kuvan lähettäneiden ryhmien kesken arvotaan 1 000 euron arvoinen mainio työpäivä, jonka sisällön ryhmä itse päättää. 

-Tämä haaste pakottaa ihmiset tekemään tiimityötä ja paljastaa nopeasti ryhmän heikkoudet. Jokainen ryhmän jäsen voi oppia jotain omasta ryhmätyöskentelystään haasteen avulla, Huuhka lupaa.

Cramo muistuttaa, että tärkeintä luovuushaasteessa on leikkimielisyyden säilyttäminen.

-Kuvan voi lähettää, vaikka torni ei olisikaan pystyssä. Jutun jujuna on tarjota aivoille virikkeitä ja hyödyntää luovuutta työyhteisön kehittämisessä, Huuhka muistuttaa.

Cramon haaste on kaikille avoin ja halutessaan kuka tahansa voi käydä tilaamassa itselleen luovuuspaketin osoitteessa www.cramogreatday.com. Paketteja on kuitenkin saatavana rajoitettu määrä.

Cramon luovuushaaste on saanut innoituksensa maailman laajuisesti tunnetun ajatusjohtajan, kanadalaisen Tom Wujecin tutkimasta Marshmallow Challengesta eli vaahtokarkkihaasteesta. Haaste myötäilee esikuvaansa, mutta karkin korvaa vaahtomuovista tehty Cramo-kuutio. Wujecin kokemusten mukaan vastaavan kaltaisessa vaahtokarkkihaasteessa alakouluikäiset lapset saattavat päihittää mennen tullen aikuiset.

-Monien ihmisten koulutustausta opettaa hakemaan vain yhtä, toimivaa ratkaisua ongelmalle. Siksi he päätyvät valitsemaan yhden tavan rakentaa torni ja asettavat lopuksi vaahtokarkin rakennelman päälle. Usein koko rakennelma romahtaa karkin painosta. Lapset sen sijaan aloittavat aina vaahtokarkista ja kokeilevat eri vaihtoehtoja. Toisin sanoen he tekevät tornista prototyyppejä, Wujec selvittää.

Korkein Wujecin näkemä torni on ollut lähes puolitoista metrinen. Sen rakensivat joukko arkkitehteja ja insinöörejä.

 

Lisätietoja

Kampanjasivusto: http://www.cramogreatday.com/fi/cramo-creativity-fi/

(sivustolla on jo esillä monia haasteeseen osallistuneita töitä)

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

p. 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

Haluatteko toimituksellenne oman laatikon?

OS/G Viestintä

Toni Perez

p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs