Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Climecon tuo ammattikeittiöihin merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta parantavan huuvasarjan

Climecon Oy

Climecon tuo ammattikeittiöihin merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta parantavan huuvasarjan

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 09:04
Julkaisija: Climecon Oy

Suomalainen talotekniikka-alan yritys Climecon tuo ammattikeittiöihin uuden merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta parantavan huuvamalliston. Uusi mallisto vastaa haastavimpienkin ammattikeittiöiden vaatimuksiin niin toimivuuden, hygienian kuin turvallisuudenkin osalta. Mallisto pitää sisällään myös rasvakammion ja kanavistot puhtaana pitävät CleanMaster® -huuvat.

Ultraviolettivalon ja otsonin yhteisvaikutukseen perustuva UVC-tekniikka hapettaa huuvaan nousevat rasvamolekyylit vedeksi ja hiilidioksidiksi sekä pieneksi määräksi pölymäistä palmitiinia, jolloin rasvaa ei pääse muodostumaan rasvakammioon tai kanavistoon.

Ammattikeittiöissä rasvakammion ja kanaviston puhtaudella saavutetaan merkittäviä hyötyjä ja kustannussäästöjä: puhdistus- ja nuohouskustannukset alenevat, paloturvallisuusriski minimoituu, hajuhaitat vähenevät ja erityisesti hygieniataso parantuu.

CleanMaster®-huuva mahdollistaa myös lämmön talteenoton keittiön poistoilmasta, minkä ansiosta kiinteistön energiatehokkuus parantuu.

”Kun rasvakammiot ja kanavat ovat puhtaat, voidaan keittiön poistoilmaa hyödyntää myös lämmön talteenotossa. Tämä säästää helposti tuhansia euroja vuodessa”, kertoo toimitusjohtaja Tommi Uksila Climeconilta.

Ammattikeittiöiden hygienialle on asetettu tarkat vaatimukset, minkä johdosta keittiön ilmanvaihtolaitteiden on oltava myös helposti puhdistettavissa.  Climeconin uudet huuvat ovat rakenteeltaan helposti puhdistettavissa. Kaikki pinnat ovat pyyhittävissä ja rasvanerottimet, rasvakaukalot ja tuloilmamoduulit ovat konepestäviä.

Lisätietoa:

toimitusjohtaja Tommi Uksila
Puh: 040 544 4451040 544 4451
Email:tommi.uksila@climecon.fi
www.climecon.fi

Liitetiedostot

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Climecon Oy on suomalainen talotekniikka-alan kasvuyritys, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ilmanvaihdon ratkaisuja. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat ilmanvaihdon päätelaitteet, ammattikeittiöiden huuvat, ilmanvaihtokatokset sekä kemialliset ilmanpuhdistusratkaisut, joita se toimittaa muun muassa asuntoihin, kouluihin, liiketiloihin sekä teollisuuteen.

 Laatu, design, kotimaisuus ja tuotteiden elinkaari ovat avainasioita Climeconin tuotteiden suunnittelussa, kehittämisessä ja valmistuksessa. Alan johtavien toimijoiden kanssa tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksena yhtiön tuotteet ovat saavuttaneet suosion alan ammattilaisten keskuudessa.

Yhtiön päämarkkina-alueita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Iso-Britannia, Saksa, Belgia, Viro, Latvia, Ranska ja Itävalta. Yhtiöllä on 50 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Climeconin tehtaissa Kausalassa ja Pihtiputaalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön liikevaihdosta 5 % käytetään tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs