Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » Backaksen teatteri esittää elokuussa 2011

HOK-Elanto

Backaksen teatteri esittää elokuussa 2011

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2011 klo 13:30
Julkaisija: HOK-Elanto

Backaksen Kartanon Puimalassa raikuvat ensi kesänä viihdemusiikin suosikkisävelmät vuosikymmenien varrelta. Tahroja paperilla ja Naurua kolmannella -konserteista ei menoa puutu, kun lavalle nousevat kotimaiset eturivin näyttelijät Mikko Kivinen, Martti Suosalo, Otto Kanerva ja Juha Tapio.

Elokuun iltojen pimentyessä Backaksen Kartanon idyllinen Puimala kerää yhteen kotimaisen viihdemusiikin ystävät. Tämän kesän ohjelmistossa nähdään viime vuonna suuren suosion saavuttanut Tahroja paperilla -konsertti sekä uutuutena huumorilaulukonsertti Naurua Kolmannella. Konsertteja säestävät huippumuusikot kapellimestari Kalle Torniaisen johdolla. Herkullisen kokonaisuuden illasta saa aikaan yhdistämällä esitykseen teatteribuffetin Backaksen Kartanolla.

TAHROJA PAPERILLA -konsertissa lauluntekijä Juha Tapio ja näyttelijä Otto Kanerva paneutuvat legendaarisiin suomalaisiin sanoituksiin. Tunnelmallisessa esityksessä kuullaan lauluja Helismaasta Syrjään ja Hectorin kautta Hanhiniemeen. Esitykset: 24.8. 25.8. 26.8. 31.8. ja 1.9. klo 19. Liput: 33 €/30 € S-Etukortilla.

NAURUA KOLMANNELLA -konsertti tarjoaa hulvatonta ilottelua kotimaisen huumorimusiikin parissa. Esiintyjinä ja juontajina Mikko Kivinen, Otto Kanerva ja Martti Suosalo. Tule kuulemaan eri vuosikymmenien hersyvimmät kappaleet Helismaasta Jukka Virtasen ja Simo Salmisen kautta Irwiniin ja Lapinlahden Lintuihin. Esitykset: 10.8. 11.8. 12.8. 17.8. 18.8. ja 19.8. klo 19. Liput: 33 €/30 € S-Etukortilla.

Juha Tapio (s. 1974) on kotimainen poplaulaja, sanoittaja, säveltäjä ja kitaristi. Kuusi levyä levyttänyt Juha Tapio on palkittu vuoden 2009 parhaana miessolistina Emma-gaalassa.

Otto Kanerva (s. 1972) on Helsingin kaupunginteatterista ja useista televisiosarjoista tuttu näyttelijä, joka nähdään tulevana syksynä Tampereella ensi-iltansa saavan Juice-musikaalin pääroolissa.

Mikko Kivinen (s. 1957) on pitkän linjan näyttelijä, ohjaaja, juontaja, käsikirjoittaja ja muusikko, joka tunnetaan lukuisista näytelmistä, televisiosarjoista ja elokuvista. Kivinen on myös Lapinlahden Linnut -orkesterin alkuperäisjäsen.

Martti Suosalo (s. 1962) on esiintynyt useissa kotimaissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Kolme Jussi-palkintoa voittanut Suosalo on esittänyt menestyksekkäästi muun muassa Reino Helismaata, Jean Sibeliusta ja Irwin Goodmania. Tällä hetkellä hän vaikuttaa Helsingin Kaupunginteatterissa.

Lisätietoja ohjelmasta, teatteribuffetista ja lippuhinnoista löytyy osoitteesta www.backaksenkartano.fi. Liput ovat myynnissä: www.lippupalvelu.fi. Illalliskortit S-ryhmän myyntipalvelusta ravintolamyynti(at)sok.fi.

Tapahtumapaikka

www.backaksenkartano.fi

Lisätiedot ja kuvapyynnöt

Liikeideapäällikkö Antti Riit´aho

p. 010 766 3900

antti.riitaho(at)sok.fi

Myyntijohtaja Marko Nuutinen

p. 010 320 4004

marko.nuutinen(at)polarartistit.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs