Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » ALSOn moderni logistiikkakeskus on otettu käyttöön Pirkkalassa

ALSOn moderni logistiikkakeskus on otettu käyttöön Pirkkalassa

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 14:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Tampere 7. kesäkuuta 2016

Lehdistötiedote

  

Suomen johtava ICT – alan tukkuri ja palveluiden markkinapaikka ALSO Finland on ottanut käyttöön uuden innovatiivisen logistiikkakeskuksensa Pirkkalassa. Uudessa logistiikkakeskuksessa yritys on panostanut logistiikkaprosessin joustavuuden, nopeuden ja skaalautuvuuden kehittämiseen sekä energiatehokkuuden saavuttamiseen.

”Pirkkalan uudistettu sisälogistiikkaprosessi mahdollistaa meille kolme asiaa; laitteiden toimitukset asiakkaillemme aiempaa kustannustehokkaammin, entistä laajemman palveluportfolion tarjoamisen sekä joustavuuden mukautua liiketoiminnan, tilausprofiilien ja tuotenimikkeiden muutoksiin myös tulevaisuudessa”, kiteyttää ALSO Finlandin toimitusjohtaja Mervi Airaksinen. 

Pirkkalassa ALSO investoi Suomeen maailman kolmannen ja Suomen ensimmäisen kolmannen sukupolven Adapto Shuttle – pientavarakeruuautomaatin. Kyseessä on merkittävä teknologiainvestointi. ”Näemme, että suoratoimitusten yleistyessä pientavaran joustavaan ja tehokkaaseen käsittelyyn kannattaa investoida. Kun keräämme samaan lähetykseen päätuotteen lisäksi myös siihen liittyvät oheistuotteet ja toimitamme paketin jälleenmyyjän puolesta tarvittaessa aina loppuasiakkaalle saakka, säästämme molemmat kuluissa ja voitamme palvelunlaadussa”, Airaksinen tarkentaa.

Myös vihreät arvot ja energiatehokkuus on huomioitu Pirkkalan investoinnissa. Pirkkalan logistiikkakeskus hyödyntää maalämpöä, valaistus on rakennettu LED- teknologiaan pohjautuen ja kartonkien käsittely on innovoitu tuottoa tekeväksi prosessiksi aiemmin kuluja luovan prosessin sijaan.

Logistiikkakeskuksen rakentaminen Pirkkalassa aloitettiin tammikuussa 2015 ja käyttöönotto tapahtui huhtikuussa 2016. Logistiikkakeskuksen rakentaminen työllisti projektin ajan 50 henkilöä. Pirkkalassa työskentelee tänä päivänä 60 henkilöä tuotanto- ja esimiestehtävissä. Logistiikkakeskuksen virallisia avajaisia juhlitaan 6. kesäkuuta.

 

Lisätietoja:

ALSO Finland Oy
viestintä- ja markkinointipäällikkö
Taru Kortessalo
taru.kortessalo@also.com
+ 358 40 77 999 26

Liitetiedostot

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereell. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs