Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ruoka ja elintarvikkeet » 175 vuotta vanhan Åbo Svenska Teaterin Pop Up -joulukahvila Tiljan avautuu taas Turun sydämeen

Restel Oy

175 vuotta vanhan Åbo Svenska Teaterin Pop Up -joulukahvila Tiljan avautuu taas Turun sydämeen

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 09:00
Julkaisija: Restel Oy

Viime vuonna ensi kertaa avoinna ollut Pop Up -joulukahvila Tiljan avaa yleisön pyynnöstä jälleen ovensa. Kahvilan miljöö on elegantti kristallikruunuineen ja kynttilöineen. Kahvilassa voi nautiskella vaikkapa joululeivonnaisia ja glögiä seuraten samalla Turun kauppatorin tunnelmallista vilinää. Joulukahvila sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 13, rakennuksen toisessa kerroksessa. Joulukahvila on avoinna 8.12.-24.12.2014 päivittäin klo 12-16. Joulurauhanjulistuksen jälkeen onkin vielä hyvin aikaa piipahtaa kahvilaan turkulaisen perinteen mukaisille kahveille tai glögeille.

Åbo Svenska Teaterin yhteydessä sijaitseva Cafe Tiljan tunnetaan erityisesti teatterin väliaikatarjoilupaikkana. Café Tiljanin tarjoilusta vastaa nykyisin ravintola Foija, joka myös juhlistaa tänä vuonna 175-vuotista juhlataivaltaan. ”Café Tiljanin juhlavissa tiloissa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia ja illallisia muulloinkin kuin teatteriesitysten yhteydessä. Tila on sopiva esimerkiksi kastajaisille, syntymäpäiville tai vaikka kultahääpäiväjuhlille”, vinkkaa Foijan ravintolapäällikkö Suvi Rimpeläinen.

Joulukahvilan herkut kunnioittavat historiallisen talon henkeä. Valikoima on kakkupainotteista, mutta mukana on myös pikkusuolaisia, kuten toast skagenia ja suolaisia itsetehtyjä piiraita. Kahvilan tuotteisiin kuuluu myös ravintola Foijan yhdessä turkulaisen Mbakery-leipomon kanssa suunnittelema suklainen Åbo Svenska Teaterin 175-vuotisjuhlaleivos. Foijan keittiöpäällikkö Mikko Mäkipää kehottaa maistamaan myös toista uutuutta, samppanjaleivosta, joka sopii hienosti niin kahvin kuin kuplivankin seuraan.

Lisätiedot:
Katja Malminen, ketjujohtaja, Restel Ravintolat Oy, 040 562 0994, katja.malminen@restel.fi
Suvi Rimpeläinen, ravintolapäällikkö, Ravintola Foija, 040 416 1771, suvi.rimpelainen@restel.fi

Café Tiljan
Eerikinkatu 13, 20100 Turku
ryhmävaraukset: larissa.leskinen@restel.fi

Ravintola Foija
Aurakatu 10, 20100 Turku
020 7994 002
www.foija.fi
turku.foija@restel.fi
www.facebook.com/foija

Liitetiedostot

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 47 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Vuonna 2015 Restelin hotellirepertuaari kasvaa, kun Suomen ensimmäinen Indigo-hotelli avataan Helsingin Bulevardille. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja: www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs