Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » VRP: Sami Somero VRP Etelä-Suomen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

VRP

VRP: Sami Somero VRP Etelä-Suomen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 09:55
Julkaisija: VRP

VRP Rakennuspalvelut Oy on nimittänyt Sami Someron VRP Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2016 lähtien. Hänellä on monipuolinen rakennusalan osaaminen ja kokemus. Sami Somero on viimeksi toiminut Lemminkäinen Talo Oy:n asuntolinjan johtajana. Hän on aiemmin toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa SRV:n, Westpron ja VVO:n palveluksessa. Somerosta tulee nimityksen myötä myös VRP Etelä-Suomi Oy:n osakas ja VRP Rakennuspalvelut -konsernin johtoryhmän jäsen. VRP Rakennuspalvelut Oy yhtiöitti alueelliset toimintonsa kolmeksi tytäryhtiöksi vuonna 2015.

Sami Someron nimitys VRP Etelä-Suomi Oy:n johtoon tukee VRP Rakennuspalvelut Oy:n kasvu- ja kehitystavoitteita. ”Vahvistamme toimintaamme tehokkaiden ja alueensa hyvin tuntevien ihmisten ja yhtiöiden kautta. Uudistuotannon ohella olemme erityisen vahvoja vaativassa korjausurakoinnissa”, VRP Rakennuspalvelut -konsernin toimitusjohtaja Markus Tanninen kertoo. Konsernin alueyhtiöt ovat VRP Länsi-Suomi, VRP Keski-Suomi ja VRP Etelä-Suomi.

Lisätietoja antaa:

Markus Tanninen
Konsernijohtaja
VRP Rakennuspalvelut Oy
puh. 040 7322 438
markus.tanninen@vrp.fi


VRP verkossa
vrp.fi
Facebook
LinkediIn
YouTube
Flickr

Liitetiedostot

VRP - Hyvän rakentaja

VRP Rakennuspalvelut Oy on vahvaan ammattiosaamiseen ja vastuulliseen toteutukseen tukeutuva suomalainen rakennusliike. Sen erityisosaamista ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liikerakentaminen sekä KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Vuonna 1985 perustetun rakennusliikkeen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 37 milj. euroa ja henkilöstön määrä noin 130.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs