Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Sinituote on mukana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa jo toista vuotta

Sinituote Oy

Sinituote on mukana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa jo toista vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 14:47
Julkaisija: Sinituote Oy

Suomalaisen vaihtoehdon valinnalla on merkittävä vaikutus Suomen työllisyyteen.

Brändimme SINI ja KUNGS ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton, Keskon sekä elintarvike-, käyttötavara- ja rakennustuoteteollisuuden yhteisessä Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa, joka jatkuu nyt jo toista vuotta. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla ja tehdä suomalaisen tuotteen valitsemisesta entistä helpompaa.

- Lähdimme mukaan kampanjaan, koska suomalainen työ, laatu ja osaaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Sinituotteen tehtaalla Kokemäellä valmistetaan tiskiharjoja, rikkasettejä ja lukuisia muita siivousvälineitä, joita kuluttajat tarvitsevat arjessaan. Suomalainen kuluttaja haluaa siivota kunnon välineillä, jotka on kehitetty suomalaisten kotien pintamateriaaleille.  On myös hyvä muistaa, että suomalaisen tuotteen valinnalla on merkittävä vaikutus Suomen työllisyyteen. Suurimmalle osalle tuotteistamme on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu, Sinituotteen varatoimitusjohtaja Aino Määttä kommentoi.

Suomalaisen työn puolesta vuoden 2014 alussa lanseerattu Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja muistuttaa arkipäiväisten kulutusvalintojen vaikutuksesta Suomen työllisyyteen. K-kaupoissa näkyvä Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatunnus auttaa kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka edistävät suomalaista työtä.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan Suomessa tarvitaan tällä hetkellä ratkaisukeskeisyyttä ja optimismia.

-  Suomalaiset ovat selvästi heränneet pohtimaan ostamiensa tuotteiden alkuperää, ja suomalaisuus kiinnostaa nyt kuluttajia vahvasti. Tutkimuksemme mukaan 70 prosenttia suomalaisista olisi valmis maksamaan vähintään 10 prosenttia enemmän suomalaisesta tuotteesta tai palvelusta. Joka neljäs suomalainen olisi valmis maksamaan jopa 20 prosenttia enemmän. Tulos kertoo erityisesti siitä, kuinka paljon suomalaiset arvostavat suomalaista työtä, Lausala kertoo.

Lausala haluaa myös muistuttaa, että jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa.

- Jokainen kuluttaja voi omalla kauppareissullaan tukea suomalaista työtä. Tutut merkit, kuten Avainlippu ja Design from Finland kertovat kaupoissa kotimaisuudesta, suomalaisesta suunnittelusta ja työstä tuotteiden taustalla. K-kauppiaamme pitävät valikoimissaan myös laajalti paikallisia tuotteita, kertoo myös Ruokakesko Oy:n tavarakaupan johtaja Ari Akseli.

K-ruokakauppojen ohella Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja näkyy tänä vuonna myös K-raudoissa ja Rautioissa.

Kampanjan verkkosivustolta löydät paljon lisämateriaalia kampanjaan liittyen, kilpailuja sekä Sinituotteen tarinan: www.sinivalkoinenjalanjalki.fi

 

Lisätietoja:
Aino Määttä, varatoimitusjohtaja, Sinituote Oy, 019 7600 213, aino.maatta@sinituote.fi
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 407 2623, tero.lausala@avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liiton Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja muistuttaa jokapäiväisten ostopäätösten vaikutuksista Suomen työllisyyteen. Sinivalkoinen jalanjälki -tunnushelpottaa suomalaisten tuotteiden löytämisessä. Vuoden 2015 kestävässä kampanjassa ovat mukana kaikki K-extrat, K-marketit, K-supermarketit, K-citymarketit, K-raudat, Rautiat sekä lähes 60 elintarvikevalmistajaa ja käyttötavara- tai rakennustuoteteollisuuden yritystä. www.sinivalkoinenjalanjälki.fi

 

Liitetiedostot

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs