Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Rollock älylukko Piklas ulko-oveen - hallinta ja etäohjaus älypuhelimella

Piklas Oy

Rollock älylukko Piklas ulko-oveen - hallinta ja etäohjaus älypuhelimella

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 12:00
Julkaisija: Piklas Oy

 

Kotimaiset ikkuna- ja ulko-ovivalmistaja Piklas Oy ja älylukkovalmistaja Rollock Oy ovat sopineet yhteistyöstä.Uudet Piklas ulko-ovet saa jatkossa Rollockin älylukoilla varustettuina. Älylukot asennetaan paikalleen tehtaalla ja loppukäyttäjälle jää tehtäväksi virtalähteen liittäminen sekä sovelluksen lataaminen älypuhelimeen.

 Kaunista, tiivistä ja helppoa

Tyylikäs Piklas ulko-ovi ja innovatiivinen Rollock älylukko täydentävät toisiaan. Älylukon pelkistetty muotoilu ilman ylimääräisiä johtoja ja koodilaitteita antaa oven ulkonäön nousta loistoonsa. Kääntyvä telki tekee Piklas ulko-ovesta tiiviin, hiljaisen ja äänettömän kuin luksusautoissa. Telki vetäytyy auki- asennossa lukkorungon sisään, joten ovea ei tarvitse paiskata kiinni. Ovi sulkeutuu vaivattomasti ja meluttomasti. Kun ovea painetaan hieman, telki tiivistää ovea 4 mm, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Uusien oikeuksien lisäys tai vanhojen poisto sujuu helposti mastertägillä sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladatulla helppokäyttöisellä sovelluksella. Ennen avainten katoaminen johti lukkojen sarjoitusten uusimiseen. Nyt käyttöoikeuksien haltija hoitaa muutokset muutamalla painalluksella.

Älylukolla varustettu Piklas ulko-ovi aukeaa kevyesti vaikka pikkusormella, olipa avaajana pieni koululainen, kauppakasseja kantava perheenäiti tai rollaattoria työntävä mummo. Älypuhelinta, jossa on bluetooth, ei tarvitse edes ottaa taskusta.  

Uudelle tasolle

”On vaikea sanoa, kumpi innovaatioista - lukon äly vai kääntyvä telki -  on hienompi”, kehuu Piklas Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tolvanen kumppaniaan, ”mutta joka tapauksessa Rollock älylukko nostaa lukituksen käytön ja oven avaamisen ja sulkemisen aivan uudelle tasolle. Tänä vuonna avattu ulko-ovitehtaamme hyödyntää digiälyä siten, että verkkokauppamme kuvanpiirto-ohjelma tuottaa kaikki tilauksen tarvitsemat tiedot oli kyseessä sitten lukkopesän työstö tai lasielementin hankinta. Näin asiakas käytännössä hoitaa tietämättään tilauksen tuotannonohjauksen ja materiaalihankinnan. Rollockin älylukon liittäminen tähän ketjuun, jossa digiälyä käyttämällä jätämme tarpeettomat työ- ja välikäsivaiheet kustannuksineen pois, nostaa myös Piklaksen ulko-ovet uudelle tasolle - digiaikaan.”

Piklas ulko-ovet Rollock älylukoilla ovat ostettavissa suoraan valmistajan verkkokaupasta www.piklas.ikkunaverkkokauppa.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Erkki Tolvanen, Piklas Oy,  0406624526, erkki.tolvanen@piklas.fi 

Toimitusjohtaja Hannu Kankkunen, Rollock Oy, 0400818290, hannu.kankkunen@rollock.fi

 

Suomalainen perheyhtiö Piklas on alallaan keskisuuri toimija, joka valmistaa vuosittain noin 80 000 ikkunaa ja ulko-ovea. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi Pyhännän Rakennustuote Oy:n osana jo 1970-luvun alussa. Vuodesta 2006 Piklas Oy on toiminut omana yhtiönä osana PRT-Forest –konsernia. Piklaksen laaja tuotevalikoima kattaa sekä nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat ja ulko-ovet, että perinteiset mökki-ikkunat ja -ovet. Piklas on keskittynyt toimimaan erityisesti teollisuusyritysten ja kaupan kanssa, iso osa tuotteista päätyykin suomalaisiin koteihin mm. talotehtaiden toimituksissa. Kasvavaa kuluttajakauppaa palvelemaan Piklas avasi ikkunoiden verkkokaupan vuonna 2014 ja viimeisimpänä investointina Piklas käynnisti ulko-ovitehtaan alkuvuonna 2015. Liikevaihto vuonna 2014 oli 12,1 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 90. www.piklas.fi.

 

Rollock Oy on suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi älylukkoja. Suunnittelun lähtökohtana on käyttäjien kuuntelu, esteetön ja joustava liikkuminen, käytön helppous ja turvallisuus. Vuonna 2011 Rollock sai Turvallisuus-lehden ja Finnsecurity ry:n OHTO/Oikein hyvä turvallisuusoivallus -palkinnon. Rollock  on myös palkittu FinnSec-messuilla Innovatiivinen tuote 2013 -kunniakirjalla. Rollock Oy:n rahoittajat ovat yksityisiä pääomasijoittajia ja Panostaja Oyj. Tekes on osallistunut tuotekehityksen tukemiseen viisi vuotta. Hallitus koostuu teollisen ITC:n, rakennusalan, myynnin, markkinoinnin, lukkoteollisuuden ja turvallisuusalan ammattilaisista, jotka edustavat suomalaisen yrityssektorin  huippua. www.rollock.fi

 

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs