Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Raksassa rakennetaan Suomea nousuun

Lahden Messut

Raksassa rakennetaan Suomea nousuun

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 12:33
Julkaisija: Lahden Messut

Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa 2014 tarjoaa tulevana viikonloppuna eväitä rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin alan ammattilaisillekin. Mittavan saneerausprojektin valmistuttua Raksa-messuilla on nyt käytössä kaikki Lahden Messukeskuksen uudistuneet hallit ja mukana yli 300 yritystä. Tänä vuonna Raksassa toteutetaan uutuusteemana piharakentamisen osio, joka vahvistaa ja monipuolistaa Raksa-messujen kokonaisvaltaista tuote- ja palveluvalikoimaa. Teeman alle kootaan pihan suunnitteluun ja rakentamiseen liittyviä tuotteita ja palveluita. Ajankohtaisia rakentamisen asioita käsittelevän Raksa Foorumin teemoja ovat yrittäjyys, kasvu, työpaikat ja kestävä rakentaminen. Raksa-messut järjestetään 7.-9. maaliskuuta.

Ajankohtaiset aiheet puhuttavat Raksassa

Verotusmenettelylain muutos 1.7.2014 tuo asunto-osakeyhtiöt ja omakotirakentajat harmaan talouden torjunnan piiriin. Yhteinen rakennustyömaa, jossa urakkasumma on yli 15 000 euroa, kuuluu ilmoitusvelvollisiin.  Ilmoitusvelvollisuus edellyttää työntekijä- ja urakkatietojen toimittamista verottajalle kuukausittain. Lain käyttöönotossa ei ole siirtymäaikaa, joten kaikki meneillään olevat työmaat kuuluvat heinäkuun alusta lain piiriin, jonka laiminlyöntimaksu on 15 000 euroa. Tästä sekä toisesta ajankohtaisesta aiheesta, jätekuljetuksen kilpailutuksen järjestämisestä Päijät-Hämeessä kuullaan Raksa-messujen lehdistötilaisuudessa perjantaina 7.3.

Käytännön neuvoja ja ilmaista koulutusta

Raksan työnäytöksissä asennetaan tänä vuonna lattiaa, maalataan pihatuotteita ja kaakelia sekä opastetaan lisälämmöneristämisessä ja sokkelin pinnoittamisessa. Tietoiskulavalla nähdään mm. Huvila&Huussi –ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Anita Koponen kertomassa kokonaisvaltaisesta suunnittelusta remontista sisustukseen. Lisäksi ohjelmassa on asiaa ekologisesta keittiöstä ja kosteusvaurioiden tunnistamisesta. Koulutusta tarjoaa Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry:n Raksan yhteydessä järjestämä ilmainen rakentaja- ja remonttikoulu, joka on tarkoitettu oman talon tai kesämökin rakentamista tai peruskorjausta suunnitteleville. Jo perinteinen RAKSA Foorumi tuo perjantaina 7.3. ajankohtaista tietoa rakentamisesta alan ammattilaisille ja kuluttajille.Tärkeää asiaa rakentajille tarjoaa myös Pienpaalu- ja perustusseminaari perjantaina 7.3.

Ilmaiset bussikuljetukset messujen ajan

Raksa-messuille järjestetään perinteisesti ilmainen nonstop -bussikuljetus VR:n kaukoparkkialueelta ja Lahden Rautatieasemalta keskustan (pysäkki Sokos Hotel Seurahuoneen edessä) kautta Lahden Messukeskukseen.

Raksa-messut ovat avoinna 7.-9.3.2014 klo 10-17.

Ennakkolipunmyynti: liput.lahdenmessut.fi

Lisätietoja:

Lahden Messut Oy
Markkinointipäällikkö
Irina Lehtonen, p. 0400 710 836
irina.lehtonen@lahdenmessut.fi

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
Minna Helminen, p. 0400 617 640
minna.helminen@lahdenmessut.fi

www.lahdenmessut.fi /raksa2014
Facebook: facebook.com/lahdenmessut
Twitter, Instagram: @LahdenMessut #raksamessut 

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs