Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Rakennustyömaan turvallisuusasiat yksiin kansiin

Rakennusteollisuus RT

Rakennustyömaan turvallisuusasiat yksiin kansiin

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2011 klo 09:54
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Suomen Rakennusmedia  Lehdistötiedote 14.6.2011

Rakennustyömaiden työturvallisuus on puhuttanut alalla jo usean vuoden ajan. Erääksi tärkeäksi keinoksi parantaa työturvallisuutta Suomen Rakennusmedia julkaisee uudistetun ja ajantasaistetun painoksen alan perusteoksesta Rakennustyömaan turvallisuussuunnittelu.

Jussi Markkasen kokoamassa kirjassa kerrotaan havainnollisesti rakennustyömaan eri osapuolten lakisääteiset ja sopimuksiin perustuvat turvallisuustehtävät ja -velvollisuudet. Kirjassa esitetään käytännössä mitä, milloin ja kenen tulee tehdä, jotta rakennustyömaan työturvallisuus täyttää sille lainsäädännössä ja eri osapuolten välisissä sopimuksissa asetetut vaatimukset.

Kirjan osia ovat Ilmoitukset ja valinnat, Työmaasuunnitelmat, Työmaan tarkastukset ja turvallisuusseuranta, Pätevyysvaatimukset ja lupakirjat, Luvanvaraiset työt ja poikkeusluvat, Varastointiluvat sekä Muita työsuojelutoimenpiteitä. Kirjassa on yli 80 kuvaa, ja asioita havainnollistetaan mm. malliksi täytetyillä lomakkeilla. Havainnollinen käsikirja sopii erityisesti työmaiden käyttöön. Kirjassa on välttämätöntä tietoa myös rakennuttajille, rakennuttajien konsulteille sekä työturvallisuuskoordinaattorille ja valvojille, rakennusvalvontaviranomaisille ja suunnittelijoille. Se sopii erinomaisesti oppikirjaksi.

Jussi Markkanen on suomalaisen työturvallisuuden Grand Old Man, joka on jäsenenä muun muassa Rakennusteollisuus RT ry:n Työturvallisuustoimikunnassa.

Rakennustyömaan turvallisuussuunnittelu ilmestyy maanantaina 20.6.
Kirjatilaukset: 09 12299 251, 09 1299 276, rakennusmedia@rakennusmedia.fi, www.rakennusmedia.fi. Lisätiedot: kustannuspäällikkö Virve Riikonen, Suomen Rakennusmedia, 09 12299 270 tai Jussi Markkanen, 050 60637
.

 

 

Suomen Rakennusmedia Oy on Rakennusteollisuus RT ry:n, Infra ry:n, SBK-säätiön ja Suomen Betoniyhdistys ry:n omistama kustannusyhtiö. Se kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi RT:n ja sen eri toimialojen sekä muiden kustantajien tuotteita; kirjoja, verkkojulkaisuja, verkkopalveluja, webinaareja, lomakkeita sekä uutis- ja tietopalveluja. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa rakennusalan ajankohtaisia alueellisia ja valtakunnallisia seminaareja ja tapahtumia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs