Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Puu-Hubin valokuvanäyttely Jurvan Sellassa esillä huhtikuun loppuun saakka

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Puu-Hubin valokuvanäyttely Jurvan Sellassa esillä huhtikuun loppuun saakka

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2014 klo 16:48
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Näyttelyssä on esillä Puu-Hubin Ruotsin opintomatkan valokuvia sekä esimerkkejä modernista suomalaisesta puurakentamisesta. Modernia puukerrostalorakentamista on kehitelty Ruotsissa parin vuosikymmenen ajan ja siellä puukerrostalojen osuus on jo noin 15%. Suomessa on havahduttu puurakentamisen positiivisiin aluetaloudellisiin vaikutuksiin ja sitä pyritään edistämään monin keinoin. Tähän tarpeeseen pyritään vastaamaan myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteisellä Puu-Hubi-hankkeella.

Tietoa Puu-Hubista

Puu- Hubi on Etelä-Pohjanmaan rakennusklusterin pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu verkostoitumis-, koulutus- ja kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on luoda pysyvä alueellinen puukerrostalorakentamisen osaajaverkosto sekä nostaa alueen yritysten puurakentamisen osaaminen uudelle tasolle.

Puu- Hubissa kartoitetaan haastattelututkimuksen avulla yritysten koulutus- ja kehittämistarpeita sekä ratkaistaan
työpajojen avulla puurakentamisen solmukohtia. Puu- Hubi jakaa uusinta tutkimustietoa puurakentamisesta ja järjestää ajankohtaisia koulutuksia yritysten tarpeisiin tähtäimessään laadukkaiden puukerrostalojen rakentaminen teläpohjalaisvoimin. Projekti luo mahdollisuuksia uusien tuotteiden ja yritysten syntymiselle Etelä-Pohjanmaalla.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Tuulia Taanila, SeAMK Tekniikka,

p. 040 6807114, tuulia.taanila@seamk.fi

projektitutkija Anne-Marjo Panu, TTY Arkkitehtuuri,

 p. 050 300 9104, anne-marjo.panu@tut.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs