Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Puhtaan ilman ratkaisut kiinnostivat yrityksiä Pietarissa

Miktech Oy

Puhtaan ilman ratkaisut kiinnostivat yrityksiä Pietarissa

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2012 klo 13:32
Julkaisija: Miktech Oy

Huoneilman laadusta kiinnostuneita suomalaisia ja venäläisiä yrityksiä kokoontui 23.3.2012 Pietarissa keskustelemaan ilman epäpuhtauksien haitoista ja niiltä suojautumisen keinoista. Suurkaupungin ilmanlaadun parantaminen vaatii laajamittaisia toimenpiteitä. Ihmiset viettävät kuitenkin pääosan ajastaan sisätiloissa, joten tärkeintä on huolehtia sisäilman laadusta. Sitä pystytään hallitsemaan hyvällä suunnittelulla ja ajanmukaisella talotekniikalla. Rakentamisen tasovaatimusten noustessa sisäilman laatuun kiinnitetäänkin enemmän huomiota ja myös Pietarin alueella on odotettavissa kasvavaa kysyntää puhtaan ilman osaamiselle ja tekniikalle.

Puhtaan ilman ratkaisut – verkottumistilaisuuden asiantuntijapuheenvuoroissa tutkija Aimo Taipale VTT:ltä kertoi pienhiukkasten vähentämisestä suodatustekniikoilla. Tutkimusjohtaja Teija Meklin Mikrobioni Oy:stä esitteli tutkimustietoa sisäilman laadun terveysvaikutuksista. Venäläisen rakennusyhtiön StepConstructionin edustaja Aleksei Berezoskyi puolestaan kertoi yhtiön käyttämistä talotekniikan ratkaisuista paremman sisäilman tuottamiseksi Pietarin Technopolis-projektissa.

Tilaisuuteen kuului matchmaking-osuus, jossa suomalaiset yritykset esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan venäläisille yrityksille. Suomalaisista mukana olivat Environics Oy, Jeven Oy, Lifa Air Oy, Mikrobioni Oy, IAQ Finland Oy ja Suomen Terveysilma Oy.

- Venäjän markkina on iso ja haastava, joten apu uusien kontaktien löytämisessä on aina paikallaan, toteaa yksi osallistujista, Area Manager Krister Liljegren Environics Oy:stä.

Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä Miset Oy, Itä-Suomen Businessedustusto ISBE Oy, Miktech Oy sekä Culminatum Innovation Oy. Tilaisuus oli osa Yritysten ympäristötiedotuskeskus Pietarissa - ja Eteläsuomalaisen ympäristöliiketoiminnan edistäminen Pietarissa ja Luoteis-Venäjällä -hankkeiden ja Nanoteknologian klusteriohjelman toimintaa.

Lisätietoja: kehitysjohtaja Juha Kauppinen, Miktech Oy, p. 0440 361 616, juha.kauppinen@miktech.fi

 

Liitetiedostot

Miktech Oy tarjoaa erilaisia yrityskehityspalveluita erikokoisten yritysten tarpeisiin. Palveluiden avulla asiakasyritys saa konkreettista hyötyä liiketoimintansa kehittämiseen, analysointiin ja kansainvälistämiseen. Yrityskehityspalvelut tarjoavat kattavan asiantuntijaverkoston asiakasyritysten käyttöön asiakasyritykselle kustannustehokkaalla tavalla. Miktech organisoi myös yritysklusterihankkeita, joiden tavoitteena on mm. kehittää yritysten välistä yhteistyötä, kansainvälistymismahdollisuuksia ja toiminnan kehittämistä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs