Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » PICOTEN SUKITUSTUOTTEIDEN KANSAINVÄLINEN MARKKINOINTI JA MYYNTI KÄYNNISTYY ENGLANNISSA

Picote Oy

PICOTEN SUKITUSTUOTTEIDEN KANSAINVÄLINEN MARKKINOINTI JA MYYNTI KÄYNNISTYY ENGLANNISSA

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2012 klo 13:39
Julkaisija: Picote Oy


Picote Oy avasi heinäkuussa oman myyntiyhtiön Englantiin. Wokinghamissa sijaitseva Picote UK Ltd myy ja markkinoi tuotekehitysyksikkö Picote Solutions:in Suomessa kehittämiä innovatiivisia sukitustyökaluja. Uudet innovaatiot mahdollistavat kiinteistöjen pienten putkien sukituksen rakenteita rikkomatta. Englantilainen myyntiyhtiö vastaa myös Picoten kansainvälisen strategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tukee jälleenmyyjien toimintaa.


Englannin myyntiyhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Katja Lindy-Wilkinson. Hän on työskennellyt Picoten palveluksessa yli neljä vuotta vastaten Picoten markkinoinnista ja viestinnästä. Katja on alusta lähtien ollut mukana myös yrityksen kehittämisessä ja on lisäksi yrityksen johtoryhmän ja hallituksen jäsen. Katja tuo tiimiin kansainvälistä kokemusta. Hän on aikaisemmin toiminut markkinointi- ja projektijohtotehtävissä pääasiassa Yhdysvalloissa. Viimeiset neljä vuotta hän on työskennellyt Englannista käsin. Myyntijohtajaksi on nimitetty Dawn Greig, joka myös tuntee hyvin paikalliset markkinat. Dawn on myynnin ammattilainen.  Hänellä on yli 10 vuoden kokemus myyntiorganisaatioiden kehittämisestä, myyntisuunnitelmien toteuttamisesta ja yritysjohdosta.


Kevään IFAT:in messut rohkaisivat nopeaan lähtöön
Toukokuussa pidetyillä kansainvälisillä vesi- ja viemärialan IFAT-Entsorga messuilla Picoten saksalainen jälleenmyyjä Karl Otto Braun (KOB) lanseerasi Smart Cutter™ haaranporausmenetelmän alan ammattilaisille. Tuote-esittelyt herättivät paljon mielenkiintoa. Tuote-esittelyjä sovittiin runsaasti myös messujen jälkeen. Varsinkin englantilaiset olivat menetelmästä erikoisen kiinnostuneita.


- Ison kansainvälisen KOB:n edustaja hoitaa jo jälleenmyyntiä Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Lisäksi olemme neuvotteluissa kahden englantilaisen jälleenmyyjän kanssa. Myymme laitteita myös itse suoraan urakoitsijoille. Ykköstuotteestamme Smart Cutter™ haaraporasta on julkaistu artikkeleita Englantilaisissa viemärialan Trenchless Works- ja DrainTrader-julkaisuissa, Katja Lindy-Wilkinson kertoo tyytyväisenä.


Englannin viemärisaneerausmarkkinat avautuivat
Maailman markkinoilta on tähän asti puuttunut kiinteistöjen pienten viemäreiden sukitettujen haarojen avaukseen soveltuvia työkaluja. Tämä on hidastanut alan kehitystä erityisesti kiinteistöjen pienissä asuntokohtaisissa viemäreissä. Kunnallispuolella isoissa viemäreissä sukitus on ollut paljon käytetty korjausmuoto jo vuosikymmeniä sen kustannustehokkuuden ja korkean laadun takia. Tämän laadukkaan korjausmuodon käyttö on nyt mahdollista myös kiinteistöjen sisällä, sillä Picoten haarapora mahdollistaa kaikista pienimpienkin haarojen avaamisen luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Iso-Britannian ja Irlannin markkinoilta löytyy useampi sata sukitusurakoitsijaa. Sukitus on yleinen korjausmuoto erityisesti 100mm ja sitä isommissa viemäreissä. Alan ammattilaiset näkevät Picoten työkalut erityisen kiinnostavina vaihtoehtoina.


- Yrityksemme tilat sopivat mainiosti tuote-esittelyjen järjestämiseen, ensimmäiset on pidetty jo heinäkuussa. Vastaanotto on ollut erittäin myönteistä. Alan ammattilaiset ovat vakuuttuneet haaraporan toimivuudesta, kun ovat päässeet itse laitteita testaamaan, iloitsee Dawn Greig. Olin erityisen yllättynyt kuullessani miten pitkään joillakin urakoitsijoilla meni haarojen avaamiseen – 1,5-5 tuntia per haara – verrattuna Smart Cutter™ haaraporan  10-15 minuuttiin. Joku jopa sanoi että he välttävät töitä, joissa vaaditaan haaran avaamista. Heille Smart Cutter™ tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Jännittävintä oli kuitenkin paikallisen vesilaitoksen kiinnostus kokeilla haaraporaamme tulevassa viemärin saneerausprojektissa. Nämä markkinat tarjoavat meille paljon uusia kasvumahdollisuuksia.

Lisätietoja:
Katja Lindy-Wilkinson, puh. +44 7585 118123, s-posti: katja.lindy-wilkinson@picote.fi

Liitetiedostot

Tuotekehitysyksikkö Picote Solutions kuuluu omana liiketoiminta-alueena Picote Oy Ltd:hen. Picote Solutions tarjoaa putkistojen saneeraustoimijoille laajan valikoiman laadukkaita ja kustannustehokkaita laitteita ja työkaluja niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Voimakas panostus tuotekehitykseen on tehnyt Picotesta keksijäyrityksen. Keksinnöille on haettu patentteja tai mallisuojia. Yrityksen toimipisteet ovat Suomessa ja Englannissa.
Picote Oy Ltd H.Q.:n toiminta aloitettiin vuonna 1993 Innotia Oy -nimellä. Picote-nimellä on toimittu vuodesta 2008, jolloin toimintaa uudistettiin. Picote keskittyy kiinteistöjen erikoissaneerauksiin; sukitukseen sekä kunnostukseen ja huoltoon. Työntekijöitä yrityksessä on 40. Liikevaihto vuonna 2011 oli 4,0 milj. euroa. Lisätietoa: www.picote.fi ja www.picotesolutions.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs