Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Pasi Hinkkurista Mäntyharjun rakennustarkastaja

Mäntyharjun kunta

Pasi Hinkkurista Mäntyharjun rakennustarkastaja

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 14:41
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kunnan uusi rakennustarkastaja on rakennusinsinööri Pasi Hinkkuri.


Pasi Hinkkuri on syntyperäinen mäntyharjulainen ja työskentelee tällä hetkellä Hartolan rakennustarkastajana. Vuonna 2015 hän toimi myös Hartolan teknisen johtajan sijaisena.

Hinkkuri on kotoisin Kukonkorven kylältä, missä hän kasvattaa perheineen Ylämaan karjaa. Rakennustarkastaja Asko Patjas jää eläkkeelle maaliskuussa 2017. Kertyneiden vuosilomien vuoksi hänen viimeinen työpäivänsä kunnassa on ensi marraskuun lopussa.

Rakennustarkastajan virkaa haki määräaikaan mennessä 11 henkilöä, joista rakennuslautakunnan nimeämä haastatteluryhmä valitsi haastateltavaksi 5 henkilöä: Minna Haukka, Pasi Hinkkuri, Jouni Huusari, Ville Partio ja Pertti Takala. Ville Partio ilmoitti ennen haastattelua, ettei ole enää käytettävissä virkaan. Haastattelut pidettiin 9.6.2016, jonka jälkeen rakennuslautakunta kokoontui valitsemaan rakennustarkastajan. Rakennuslautakunta valitsi yksimielisesti virkaan rakennusinsinööri Pasi Hinkkurin 1.11.2016 alkaen.

 

Lisätiedot:

kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, jukka.ollikainen(at)mantyharju.fi, 0407797747

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs