Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Parmalle ennätysmäisen suuri toimitus Poriin

Parma Oy

Parmalle ennätysmäisen suuri toimitus Poriin

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2012 klo 09:00
Julkaisija: Parma Oy

Parma on solminut sopimuksen Skanska Talonrakennus Oy:n kanssa jättimäisestä betonielementtiurakasta Poriin Kauppakeskus Puuvillan hankkeeseen.

Toimitukseen kuuluvat kahden uudisrakennuksen betonielementit. Elementtien valmistus pääsee vauhtiin vuodenvaihteessa, ja toimitukset jatkuvat vuoden 2013 syksyyn. Toimitus on arvoltaan Parman historian suurin yksittäinen tilaus.

Toimitusvarmuus ja edullisuus ratkaisevia

Kustannustehokas mallintamiseen perustuva vaihtoehtosuunnitelma, rakentamisen nopeus ja luotettavan toimittajan maine olivat merkittävimmät kriteerit Parman ja betonielementtiratkaisun valinnassa. Mittavassa hankkeessa on 43 000 neliömetriä liike- ja toimitilaa sekä 2000 auton pysäköintitilat. Parman urakkaan kuuluu kaiken kaikkiaan lähes 10 000 erillistä elementtiä asennuksineen.

- Haasteellinen projekti jakautuu usealle tehtaalle aikataulujen optimoimiseksi ja asennusryhmiäkin työskentelee samanaikaisesti kolme, Parman myyntipäällikkö Juhani Toivonen kertoo.

- Parman tarjous betonielementtirungosta pärjäsi parhaiten vertailussamme. Parman neuvottelijoilla oli vahva halu ideoida ja hakea yhdessä kanssamme taloudellinen ja toimiva ratkaisu, Skanska Talonrakennus Oy:n rakennuspäällikkö Kari Sundelin sanoo.

Vähäpäästöinen kauppakeskus historialliseen miljööseen

Historialliseen Puuvillan alueeseen rakennettavasta kauppakeskuksesta tulee vähäpäästöinen. Leed-sertifikaatin kultatasoa tavoitteleva rakennuskompleksi lämpiää ja jäähtyy pääosin geoenergialla. Kohde on yksi suurimpia Suomessa rakenteilla olevista talonrakennusprojekteista ja valmistuttuaan Satakunnan suurin kaupan keskittymä. Arvoltaan noin 130 miljoonan euron hankkeen omistajina toimivat Renor Oy ja Ilmarinen tasaosuuksin.


Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Juhani Toivonen
puh. 020 577 5206
juhani.toivonen@parma.fi

Markkinointijohtaja Petri Kähkönen
puh. 020 577 5532
petri.kahkonen@parma.fi

www.parma.fi
www.consolis.com

 

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2011 liikevaihto oli noin 160 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 750 henkilöä.

Parma kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja. Consolis toimii 25 maassa, liikevaihto on noin 1,4 miljardia euroa ja henkilökuntaa noin 11 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs