Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lujatalo lahjoittaa turvaliivit naapuripäiväkotien lapsille

Lujatalo lahjoittaa turvaliivit naapuripäiväkotien lapsille

Julkaistu: 04.12.2008 klo 11:15
Julkaisija:

Lujatalon sisäiseen työturvallisuuskampanjaan on liitetty myös työmaan ympäristön turvallisuuden edistäminen. Lujatalon työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen kiertää päiväkodeissa jakamassa heijastinliivejä lapsille.

Lujatalon sisäiseen työturvallisuuskampanjaan on liitetty myös työmaan ympäristön turvallisuuden edistäminen. Lujatalon työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen kiertää päiväkodeissa jakamassa heijastinliivejä lapsille.

Rakennusliike Lujatalon strategisena painopistealueena on kuluvana vuonna ollut työturvallisuuden merkittävä parantaminen ja työtapaturmalukujen painaminen alaspäin. Kampanjan osaksi on otettu myös työmaiden ympäristön turvallisuuden parantaminen. Lujatalon työturvallisuuspäälliköllä Jukka Moilasella onkin viime aikoina ollut monta mukavaa vierailua. Hän on vieraillut päiväkodeissa, jotka sijaitsevat Lujatalon työmaiden naapurissa ja lahjoittanut lapsille heijastinliivit. Viimeisin käynti oli Hämeenlinnassa, nyt oli vuorossa Ristiina ja seuraavaksi on vuorossa Kymenlaakso.

Ristiinassa Lujatalo peruskorjaa vanhasta emäntäkoulusta päiväkotia 110 lapselle. Ristiinan on 5000 asukkaan elinvoimainen kunta lähellä Mikkeliä. Kuntaan on muuttanut nuoria perheitä ja päivähoidon piirissä on peräti 190 alle kouluikäistä lasta. Uuteen päiväkotiin keväällä muuttavat lapset ovat olleet "evakossa" työmaan naapurissa sijaitsevassa vanhassa puurakennuksessa. Heijastinliiveillä halutaan taata päiväkotilasten turvallisuus ja näkyminen työmaaympäristössä.

Päiväkodin lapset pukivat heti innoissaan heijastinliivit päälleen ja esittivät Jukka Moilaselle vauhdikkaan laulun tanssin kera. Moilanen lahjoitti vielä lasten leikkeihin Lujabetonin punaisen betoniautonkin.

Lisätietoja:

Turvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen Lujatalo Oy, 044 585 2824

Lujatalo on valtakunnallinen toimitila- ja asuntorakentaja, jonka erikoisalaa on peruskorjaus. Yrityksellä on toimipisteet yhteensä 12 paikkakunnalla. Uudenmaan, Hämeen, Kaakkois-Suomen, Itä- ja Keski-Suomen sekä Pohjois-Suomen toiminta-alueilla on käynnissä keskimäärin 150 työmaata vuodessa. Lujatalon liikevaihto on yli 263 M€ ja yrityksessä työskentelee yli 900 rakentamisen ammattilaista.

Kuva on linkissä default.asp?link=391.5

Kuvateksti: Lujatalon työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilanen lahjoitti heijastinliivit työmaan naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapsille Ristiinassa. Moilasen vieressä päiväkodin johtaja Timo Tiainen.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs