Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » KESKIEUROOPPALAISET TYYLISUUNNAT RANTAUTUVAT SUOMALAISPIHOILLE -tervetuloa tutustumaan LammiPihan tuotteisiin osastolle Bn4

Lammin Betoni Oy

KESKIEUROOPPALAISET TYYLISUUNNAT RANTAUTUVAT SUOMALAISPIHOILLE -tervetuloa tutustumaan LammiPihan tuotteisiin osastolle Bn4

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2012 klo 10:56
Julkaisija: Lammin Betoni Oy

Tulevana viikonloppuna Pihapiiri-messuilla Lahdessa, LammiPihan osastolla on esillä näyttävästi ja konkreettisesti tulevia, Keski-Euroopasta tuttuja tyyli- ja puutarhatrendejä. Messukävijöille ne antavat kipinöitä ympäristön muodonmuutokseen ja unelmien puutarhan luomiseen omalle kotipihalle. Keskieurooppalaiset tyylisuunnat ovat herättäneet jo laajaa kiinnostusta tämän kevään aiemmilla messuilla Helsingissä ja Tampereella.


– Keskieurooppalaisten vaikutteiden ansiosta tulemme näkemään lähivuosina pihapiireissä ja puutarhoissa muun muassa paljon erilaisia aita- ja porttiratkaisuja sekä monenlaisia vesielementtejä, kertoo myyntijohtaja Risto Lemola Lammin Betoni Oy:stä.


Helppohoitoisuus on ollut meillä Suomessa kestotrendi. Se ei kuitenkaan sulje pois näyttävyyttä. Molemmat ovat yhdistettävissä ja toteutettavissa hyvällä suunnittelulla sekä viimeistellyillä tuotteilla, joiden valikoimat ovat monipuoliset.


Uutta näyttävyyttä helposti asentaen


Uutuustuote LammiAita tuo markkinoille näyttävän vaihtoehdon tontin rajaamistarpeisiin. Hienostuneella tavalla kivirakenteita ja tyylikkäitä teräsosia yhdistelevä kokonaisuus on helppo hankkia ja asentaa. Aidan kiviosat voi toteuttaa luonnonkivillä verhottuna, rapattuna haluttuun sävyyn tai valmiina lohkopintaisena betonina. Perusrakenteeseen on myös mahdollista yhdistellä puuosia teräsosan tilalle, jos ulkonäköseikat näin vaativat.


Luononkiviverhouksessa on kaksi hengeltään erilaista vaihtoehtoa. Kiviosat ovat valmiiksi määrämittoihin leikattuja komponentteja, joiden asentaminen on helppoa. Teräsosia on kolme vaihtoehtoa, joista yksi soveltuu kokonsa ja mittojensa puolesta hyvin myös putoamissuojaukseen. Se tarvitaan, kun muurin putoamiskorkeus lähentelee metriä. LammiMuuri soveltuu jopa kolme metriä korkeiden muurien tekemiseen.


Uutta LammiPihan valikoimissa ovat myös muurien sisään asennettavat valaisimet, joiden muotokieli sointuu kauniisti muurikiveen. Valo siivilöityy häikäisemättömästi siiviköstä, ja muurista syntyy entistäkin tyylikkäämpi ja näyttävämpi kokonaisuus.


Persoonallisia vesielementtejä


Messuilla LammiPihan osastolta löytyy myös esimerkki kokonaan uudesta suihkulähteiden tuoteryhmästä.
– Suihkulähdeperhe soveltuu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Tilanjakoon, katseenvangitsijaksi, rauhoittavaa äänimaailmaa tuomaan tai vain omaksi iloksi tuoteperheestä löytyy oma hauska kokovaihtoehto. Suihkulähteet ovat helposti koottavia kokonaisuuksia, joista valmistuu kätevästi oman näköinen, persoonallinen ja muuhun pihaan kauniisti sointuva toiminnallinen elementti. Se ei jää huomaamatta. Käyttötarpeen tai mielihalun muuttuessa suihkulähde muuntuu helposti näyttäväksi kukkalaatikoksi, Lemola kuvailee.


Lammin Betoni on Suomen vanhin ja suurin betonikivien valmistaja. Konserni tunnetaan betonisten harkkojen, muurikivien, pihakivien, kivitalojen, kellariratkaisujen sekä valmisanturamuottien innovatiivisena ja laadukkaana valmistajana. Pihojen merkityksen kasvaessa LammiPiha on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat ilmeeltään ja värimaailmaltaan toimivasti Lammi-tuoteperhettä täydentäviä.


Lämpöisesti tervetuloa tutustumaan ja tapaamaan asiantuntijoitamme LammiPiha-osastolle nro Bn4.


Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, s-posti: risto.lemola@lamminbetoni.fi, www.lamminbetoni.fi

LammiMuuri ja -Aita asennusvideot ja ohjeet ovat nähtävillä YouTubessa osoitteessa: http://www.youtube.com/watch?v=Y5zhMNmRPQg&feature=results_main&playnext=1&list=PL89149C2D0CC1A776


Lähimmät LammiPiha-tuotteiden myynti- ja varastopaikat:
Kivapiha Mäntsälä http://www.kivapiha.com/
LS-Betoni, Hyvinkää http://www.lsbetoni.fi/
Tehdas Lammin Betoni, Lammi www.lamminbetoni.fi

Liitteenä kuvia LammiMuurista ja -Aidasta sekä suihkulähteistä.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs