Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin rakentamisesta esisopimus

SRV Yhtiöt Oyj

Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin rakentamisesta esisopimus

Julkaistu: 29.12.2008 klo 15:48
Julkaisija: SRV Yhtiöt Oyj

Holiday Club Resorts Oy ja SRV ovat solmineet 29.12.2008 esisopimuksen Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin rakentamisesta Joutsenoon. Hankkeen on tarkoitus käynnistyä keväällä 2009, jolloin uuden kylpylähotellin avajaisia juhlitaan keväällä 2011.

Holiday Club Resorts Oy ja SRV ovat solmineet 29.12.2008 esisopimuksen Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin rakentamisesta Joutsenoon. Hankkeen on tarkoitus käynnistyä keväällä 2009, jolloin uuden kylpylähotellin avajaisia juhlitaan keväällä 2011.


Saimaan rannalle Tiurinnimen kaupunginosaan nouseva kylpylähotelli oheispalveluineen on mittava hanke. Rakennuskohde sisältää elämyskylpylän, hotellin, ravintoloita, ja neuvottelutiloja. Erikoisuutena on täysin uudentyyppinen monitoimi- ja juhlatila, joka muuntuu tarvittaessa esimerkiksi taitoluisteluareenaksi. Kylpylähotellissa tulee olemaan 800 vuodepaikkaa, ravintola- ja anniskelutilat on mitoitettu 2 300 asiakkaalle. Holiday Club Saimaa -kylpylähotellin kokonaispinta-ala on noin 30 000 m2.

SRV Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtajan Eero Heliövaaran mukaan nyt laadittu esisopimus varmistaa kylpylähankkeen tehokkaan läpiviemisen.
- Rakentaminen toteutetaan projektinjohtourakkana SRV Mallilla. Malli on erityisen kustannustehokas etenkin epävarmassa markkinatilanteessa. Pystymme hyödyntämään laskevan kustannustason, kun lopulliset alihankintapäätökset tehdään rakentamisen edistyessä. SRV:n vankan ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi hyvien resurssien saatavuus varmistaa tehokkaan ja laadukkaan toteuksen, Heliövaara sanoo.

Molemmat sopimusosapuolet jatkavat nyt yhteistyössä projektin valmistelua siten, että hankkeen käynnistyessä sen toteutusvaihe pääsee alkamaan kitkattomasti. Kun SRV:n kokemus rakentamisesta yhdistetään Holiday Club Resortsin vahvaan konseptiosaamiseen, on varmaa että Holiday Club Saimaa valmistuu laadukkaasti ja tehokkaasti.

- Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa hankkeen rahoittaminen on haasteellista. Sitova aloittamispäätös tehdään vasta kun hankkeen rahoitus on lopullisesti varmistunut, Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tengman toteaa.

Holiday Club Saimaan työllistävä vaikutus Etelä-Karjalan talousalueella on merkittävä. - Rakentamisvaiheessa eli kahden vuoden ajan kohteen on laskettu työllistävän 314 henkilötyövuotta.Vuodesta 2011 se tarjoaa pysyviä työpaikkoja niin kylpylähotellin henkilöstölle kuin erilaisten palveluiden tuottajille sekä täydennysrakentamisen parissa työskenteleville yhteensä 282, Vesa Tengman toteaa.
Holiday Club Saimaa -kylpylähotelli on osa mittavaa Saimaa Gardens -matkailu- ja vapaa-ajan keskusta, jonka kokonaispinta-ala noin 300 hehtaaria. Kylpylähotellin lisäksi alueelle rakennetaan mm. golfkenttä, keilakeskus, huvivenesatama sekä noin 300 viikko-osakekäyttöön suunniteltua loma-asuntoa.
Vuoden 2009 alusta lukien Joutseno kuuluu Lappeenrannan kaupunkiin, toinen lähikaupunki on Imatra. Saimaa Gardens on myös lähinnä Pietaria sijaitseva matkailukohde Suomessa. Lähialueella on lähes kahdeksan miljoonaa asukasta - ja siten myös miljoonia mahdollisia asiakkaita.

Lisätietoja:
Holiday Club Resorts Oy
toimitusjohtaja Vesa Tengman, puh. 0500 421515, sähköposti: etunimi.sukunimi@hcresorts.com

SRV
SRV Toimitilat/johtaja Juha Pekka Ojala, puh. 040 733 4173
SRV Toimitilat/tuotantojohtaja Antti Raunemaa, puh. 040 564 4105
sähköposti: etunimi.sukunimi@srv.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs