Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Hoasin hallitus sai historiansa ensimmäisen naispuheenjohtajan

HOAS

Hoasin hallitus sai historiansa ensimmäisen naispuheenjohtajan

Nimitys.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 06:00
Julkaisija: HOAS

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön uudeksi puheenjohtajaksi on valittu TK Leena Pihlajamäki. Pihlajamäen tavoitteena on tukea Hoasin kehitystä yhä asiakasystävällisemmäksi vuokranantajaksi.

"Visionamme on tarjota helpointa ja mukavinta opiskeluajan asumista. Käynnissä on monta uudistusta, jotka vievät Hoasia tähän suuntaan – esimerkiksi Hoasin asunnonhakuun liittyviä sääntöjä puretaan ja korjaustoiminnassa painotetaan asukkaan kokemusta ja ensivaikutelmaa. On hienoa päästä puheenjohtajana kehittämään Hoasia yhä asiakaslähtöisempään suuntaan", Pihlajamäki kuvailee.

Pihlajamäki työskentelee konsulttina viestintätoimisto Tekirissä, ja vastaa Tekirin vaikuttajaviestintäliiketoiminnasta. Hänellä on vahva tausta opiskelijaliikkeen parista muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana ja Suomen Ylioppilaskuntien Liiton varapuheenjohtajana.

Opiskelijamaailman tunteminen auttaa Pihlajamäkeä kehittämään Hoasia: ”Hoasin tulee olla ennakkoluuloton niin asumisen innovaatioiden kuin kumppanuuksienkin suhteen. Tämä voisi tarkoittaa vaikkapa laadukkaita, mutta nykyistä edullisempia asuntoja elementtirakentamisen uudenlaisin ratkaisuin.”

Nuori nainen kiinteistöalan toimijan hallituksen puheenjohtajana on edelleen harvinaisuus. "Opiskelija-asuminen on murrosvaiheessa. Olemme kehittämässä Hoasia vahvasti kohti uutta suuntaa. Hallituksen puheenjohtajan monipuolinen osaaminen edesauttaa muutosten toteuttamisessa”, kuvailee Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio.

Hallituksen lisäksi opiskelijat ovat mukana muun muassa Hoasin valtuuskunnassa, jossa ovat edustettuina pääkaupunkiseudun suurimmat opiskelijajärjestöt. Valtuuskunnan puheenjohtajaksi valittiin Lauri Lehtoruusu, joka on toiminut Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtajana ja Suomen Ylioppilaskuntien Liiton hallituksen jäsenenä.

Lisätietoja:
Leena Pihlajamäki, hallituksen puheenjohtaja, p. 040 7252 887, leena@tekir.fi
Matti Tarhio, toimitusjohtaja, p. 0400 800 255, matti.tarhio@hoas.fi

Hoas on yleishyödyllinen säätiö, joka vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville, tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille. Asuntoja Hoasilla on tällä hetkellä yli 9 200 kpl ja asukkaita noin 18 000.

www.hoas.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs