Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Haluatko äänesi kuuluvan?

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Haluatko äänesi kuuluvan?

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2014 klo 07:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Työn tekeminen on muuttunut ja tilat eivät. HSL Groupin ratkaisuilla voidaan ääniltään ongelmallinenkin työtila jalostaa edullisesti ja nopeasti uudenlaiset työtavat mahdollistavaksi viihtyisäksi ympäristöksi.

Pääkaupunkiseudulla on yli miljoona neliömetriä toimitilaa tyhjänä osittain siksi, etteivät ne sovellu nykyaikaiseen työskentelyyn.

– Avokonttori ei toimi keskittymistä vaativassa työssä ja suljetut ovet estävät tiimityöskentelyn. Me räätälöimme äänenhallintaratkaisumme aina tapauskohtaisesti mahdollistaen inspiroivan lopputuloksen syntymisen, selvittää projektijohtaja Esa Paasonen HSL Groupista. Hän mainitsee esimerkkinä yrityksen uutuuden, Heinolan tehtaalla valmistetun FlexWallin, jossa lasiset seinät liukuvat seinäpintojen sisään ja näin tila soveltuu joko keskittymistä vaativaan työhön tai kommunikointia vaativaan tiimityöskentelyyn.

FlexWallin erikoisuus on seinäpinta, joka voi toimia suoraan kirjoitus- tai kiinnitysalustana. Seinäpintojen ja lasien materiaalivaihtoehtoja on useita, värivaihtoehtoja vielä enemmän. Myös paloluokitellut seinät ovat mahdollisia.

Ovetonta äänenhallintaa

HSL Group on tuonut alkuvuodesta markkinoille myös patentoidun, saksalaisen Renz Solutions äänenhallintaratkaisut. Nämä ovat tyylikkäitä, erikokoisia tiloja, joista mm. oveton neuvottelutila ratkaisee monta avotilojen ongelmaa. Ovettomuus ja haluttaessa läpinäkyvät lasiset seinäelementit tekevät tilasta avaran ja ilmavan, silti puheäänet vangitaan täysin tilan sisään. Tämän takaavat tehokkaat, nimenomaan puheäänen taajuuksia vaimentavat seinä- ja kattoelementit, sekä niiden oikeanlainen sijoittelu lasielementtien kanssa. Pitkässäkään palaverissa ei ilma lopu, sillä tilassa on oma, säädettävä ilmastointi.

– Kyseessä on irtokaluste, jonka mitoitus tehdään aina asiakaskohtaisesti. Se voidaan pystyttää vaikka yhdessä yössä normaalia työntekoa häiritsemättä ja on tarpeiden muuttuessa myös helposti siirrettävissä. Me vastaamme tilan asennuksesta ja myös mahdollisista muutos- ja siirtotöistä, kertoo Paasonen.

Näe ja koe

HSL Groupilla on näyttelytila Helsingin Vallilassa Lemuntie 3-5:ssä, jossa voi konkreettisesti tutustua erilaisiin äänenhallintaratkaisuihin. Yritys työskentelee tiiviissä yhteistyössä tiloissa olevien muiden toimijoiden kanssa, joten samasta paikasta saa kaikki ammattimaista osaamista vaativat tilanjako-, kalustus ja sisustuspalvelut, esimerkiksi puiset Punkaliven tyylikkäästi muotoillut tilanjakajat. Teksti: Maija-Liisa Saksa

 

HSL Group Oy
• HSL Group Oy tuottaa kokonaisia tilanjako- ja äänenhallintaratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.
• Yritys on osa Harjavalta konsernia, johon kuuluvat myös alansa markkinajohtajat, keittiöitä valmistava Puustelli Group Oy, taloja ja vapaa-ajan asuntoja valmistaja Kastelli-talot Oy ja mm. hoivarakentamiseen ja asuntotuotantoon erikoistunut rakennusliike Lapti Oy.
• Konsernin liikevaihto on noin 250 miljoonaa euroa. HSL Group Oy:n tuotteet valmistetaan pääosin Heinolassa.


Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1n8MysG
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs