Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMC TALOTEKNIIKKA VALTAA YRITYSOSTOLLA ASEMAA KAUPAN KYLMÄKETJUSEKTORILTA

EMC Talotekniikka

EMC TALOTEKNIIKKA VALTAA YRITYSOSTOLLA ASEMAA KAUPAN KYLMÄKETJUSEKTORILTA

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2011 klo 15:00
Julkaisija: EMC Talotekniikka

TIEDOTE, julkaisuvapaa 20.04.2011 klo 15.00

EMC TALOTEKNIIKKA VALTAA YRITYSOSTOLLA ASEMAA KAUPAN KYLMÄKETJUSEKTORILTA

Vaativiin LVIS-urakoihin, linjasaneerauksiin ja tekniseen huoltoon erikoistunut EMC Talotekniikka Oy on ostanut City-Sähkö Oy:n. Kauppa tukee osaltaan yrityksen kasvustrategiaa ja mahdollistaa entistä monipuolisempien teknisten palveluiden tarjonnan vaativille liike- ja kauppapaikka-asiakkaille.

City-Sähkö Oy on erikoistunut liike- ja kauppapaikkojen sähkö- ja energiateknisiin korjauksiin, saneerauksiin sekä huoltoon. Lisäksi City Sähkön erikoisosaamista ovat kylmäjärjestelmien sähköistys ja sähkönmittausjärjestelmät sekä varmennettu sähkönsyöttö.

City-Sähkö on perustettu vuonna 1985 ja sen palveluksessa on 20 henkilöä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 2,1 miljoonaa euroa.

Itsenäisenä yrityksenä jatkavan City-Sähkö Oy:n toimitusjohtajana jatkaa yrityksen perustaja Kari Iivonen. Myös muu henkilökunta jatkaa tehtävissään.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Kari Iivonen, City-Sähkö Oy, puh. 0400 402 308, kari.iivonen@co.inet.fi                       Toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448, kimmo.liukkonen@emctalotekniikka.fi
Liiketoimintajohtaja Antti Rovamaa, EMC Talotekniikka Oy / tekniset palvelut, puh. 041 511 1005
antti.rovamaa@emctalotekniikka.fi


EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925. Yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 50 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 330. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi EMCn talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. City-Sähkö Oy on pääkaupunkiseudulta käsin toimiva elintarvikemyymälöiden sekä kylmälaitosten sähköasennuksiin erikoistunut yritys. Remontteja ja saneerauksia tehdään koko Suomen alueella. City-Sähkö on perustettu vuonna 1985. Yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 2.1 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 20. City-Sähkö Oy:n merkittäviä kohteita: - Markettien kylmäsähköistykset; Rovaniemi, Haukipudas, Kuopio, Suomussalmi Mäntsälä, Kannelmäki, pääkaupunkiseudulla kauppakeskus Sellossa ja Isossa Omenassa - Markettien saneerausremontteja pääkaupunkiseudulla; Kontula, Munkkivuori, Klaukkala, Jakomäki, Kannelmäki ja Hyvinkää - Kioskien kylmäsähköistyksiä ympäri Suomen - Jäähallien kylmälaitosten sähköistyksiä; Kerava, Järvenpää, Oulu, Tikkurila, Turku - Elintarviketeollisuuteen kylmälaitosten sähköistyksiä Turussa ja Lappeenrannassa - Erikoisliikkeiden sähköistystöitä; Kampin kauppakeskuksessa, Oulussa, Kuopiossa, Torniossa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs