Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » EMC TALOTEKNIIKKA PANOSTAA KOKONAISTALOTEKNISET TOTEUTUKSET HUOMIOIVAAN UUDISASUNTOTUOTANTOON

EMC Talotekniikka

EMC TALOTEKNIIKKA PANOSTAA KOKONAISTALOTEKNISET TOTEUTUKSET HUOMIOIVAAN UUDISASUNTOTUOTANTOON

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2013 klo 09:59
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka perustaa Etelä-Suomeen asuntoyksikön, jonka tehtävänä on keskittyä uudisasuntojen kokonaistalotekniseen toteutukseen ja KVR-hankkeisiin. Lisäksi Kanta- ja Päijät-Hämeen liiketoimintojen ohjausta tehostetaan.

- Asiakkailta saadun palautteen perusteella näemme, että asuntojen teknistyessä ja monimutkaistuessa tarvitaan talotekniikkatoimijoilta kokonaisuuden hallintaa. Näitä ovat tiukentuvat energiamääräykset ja jäädytyksen lisääntyvä tarve. Sekä teknisten järjestelmien integroituminen keskenään ja automaation merkityksen korostuminen osana kiinteistöjen käyttöä. Uskomme tämän toimintamallin vastaavan asiakastarpeisiin, kuvailee muutoksia EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.


EMC Talotekniikka Suomi Oy:n uudisasuntotuotannosta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty insinööri Jukka Salmi. Salmella on pitkäaikainen kokemus uudisasuntotuotannosta ABB Oy:stä sekä YIT Kiinteistötekniikka Oy:stä. Salmi raportoi konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkoselle ja kuuluu EMC Talotekniikka Suomi Oy:n johtoryhmään.

Jukka Salmen vastuulle siirtyvät myös EMC Talotekniikka Suomi Oy:n liiketoiminnat Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Kanta- ja Päijät-Hämeen yksikön päällikkö Mika Ahonen raportoi Jukka Salmelle. EMC Talotekniikka Oy siirtyi viime vuoden lopulla Royal Imtech N.V.:n omistukseen.

Lisätietoja:
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448, kimmo.liukkonen@emctalotekniikka.fi
Jukka Salmi, johtaja, EMC Talotekniikka Suomi Oy, puh. 050 390 0136,
jukka.salmi@emctalotekniikka.fi

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava konserni, joka on muodostunut liittämällä yhteen merkittäviä alueellisia yhtiöitä. Vanhimmat yhtiöistä on perustettu jo vuonna 1925. Konserni palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti etelästä pohjoiseen. Liikevaihto vuonna 2012 oli yli 106 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 580. www.emctalotekniikka.fi

 

Royal Imtech N.V. on eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja, mm. sähköratkaisujen, informaatioteknologian sekä mekaanisten ratkaisujen aloilla.

29,000 henkilöä työllistävän Imtech:n vuosittainen liikevaihto on yli 5.1 miljardia euroa. Imtechillä on vahvat asemat rakennus- ja teollisuusmarkkinoilla Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Itävallassa, Itä-Euroopassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Turkissa ja Espanjassa. Yhtiö on lisäksi vahva toimija eurooppalaisilla informaatioteknologia ja -liikennemarkkinoilla ja globaaleilla merenkulun markkinoilla. Imtech palvelee yli 23,000 asiakasta tuottamalla heille lisäarvoa integroiduissa sekä monialaisissa kokonaisratkaisuissa, jotka johtavat parempiin liiketoimintaprosesseihin ja tehokkuuteen Imtech:n asiakkaiden keskuudessa, palvellen myös asiakkaiden omia asiakkaita. Yhtiö tarjoaa myös ratkaisuja, jotka vievät kohti kestävää yhteiskuntaa - esimerkiksi energia-, ympäristö-, vedenkäsittely- ja liikennetoimialoilla.


Imtech:n osake on listattu NYSE Euronext Amsterdamissa, jossa Imtech on noteerattu Midkap-indeksissä. Imtech:n osake on myös noteerattu Dow Jones STOXX 600 -indeksissä. www.imtech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs