Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Deumido Electronic E20 kosteudenpoistin testivoittajaksi

Scanoffice Oy

Deumido Electronic E20 kosteudenpoistin testivoittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2013 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Scanoffice Oy:n maahantuoma Deumido Electronic E20 –kosteudenpoistin selvisi  voittoon kosteudenpoistajien vertailutestissä. Vertailun järjesti TM Rakennusmaailma.

Kosteudenpoistajat ovat tehokas apu tiloihin,  joissa on puutteellinen ilmanvaihto ja joissa syntyy helposti ylimääräistä kosteutta. Kodinhoitohuoneet, pyykinkuivaushuoneet, kellaritilat, autotallit, kesäasunnot, asuntovaunut, veneet sekä lämmittämättömät tilat voivat ajan kanssa aiheuttaa ongelmia talon rakenteille sekä terveyshaittoja asukkaille.

TM Rakennusmaailma vertasi noin 20 litran kosteudenpoistajien tehokkuutta. Testi suoritettiin 10 neliömetrin ja 22 kuutiometrin suuruisessa kylpyhuoneessa, jossa ilman kosteusprosentti oli noin 90 ja lämpötila 24 astetta.  Arvostelussa huomioitiin viisi ominaisuutta: kosteudenpoisto, energiakulutus, kuivaustehokkuus, varustus ja melu.

Vertailussa olivat mukana seuraavat laitteet: Deumido Electronic E20, Stadler Form Albert, Electrolux EXD 25 DN3W, DeLonghi DN 65, Wilfa DES-09W.

Deumido Electronic E20 sai vertailun parhaat yhteispisteet.  Erityistä kiitosta laite sai kosteudenpoistosta, kuivaustehokkuudesta sekä selkeästä näytöstä ja helppokäyttöisyydestä. Myös laitteen alhainen energiakulutus huomioitiin. 

Scanoffice Oy:n maahantuoman Deumido Electronic E20 kosteudenpoistimen hinta on 380 euroa, sis. alv 24 %.  Laitetta myyvät lähes kaikki Scanofficen sadat jälleenmyyjät kautta maan: (http://www.scanoffice.fi/fi/jaelleenmyyjaet/)

Tuotetiedot

-        helposti liikuteltava

-        kaksi puhallinnopeutta

-        säädettävä kuivatun ilman suuntaus ylöspäin, hyödyllinen vaatteita kuivatettaessa

-        halutun kosteustason säätö (50 %, 60 %, 70 %, 80 % tai jatkuva käyntitoiminta)

-        tyylikäs digitaalinen näyttö

-        24 tunnin ajastin

-        pestävä ilmansuodatin

-        aktiivihiilisuodatin

-        anti-freeze –termostaatti

-        keräilyastia 5,5 l

-        täyden keräilysäiliön ilmoitusvalo

-        mahdollisuus jatkuvaan tyhjennystoimintoon

-        kylmäaine RI34A

 

Lisätietoja:           Scanoffice Oy, Mikko Anttila, 045-6357588, mikko.anttila@scanoffice.fi 

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

 on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs