Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Casatino saa Jukka Hämäläisestä uuden toimitusjohtajan

Casatino saa Jukka Hämäläisestä uuden toimitusjohtajan

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2011 klo 14:50
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

DI, MBA Jukka Hämäläinen (56) on nimitetty Casatino Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2011 alkaen. Yhtiön uusi toimitusjohtaja on kokenut liikkeenjohtaja. Jukka Hämäläinen on työskennellyt useissa suomalaisissa ja kansainvälisissä keskisuurissa yrityksissä. Hänen viimeisimmät työtehtävänsä olivat Fenestra Oy:n ja Design Talo Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Jukka Hämäläisen pitkäaikainen kokemus eri yritysten johtotehtävistä, näytöt menestyksellisestä toiminnasta sekä rakennusalan että teollisen toiminnan tuntemus vaikuttivat ratkaisevasti hänen nimitykseensä Casatino Oy:n toimitusjohtajaksi tulevaisuuden hallitun kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi.

- Casatino Oy on lähtenyt sinisille merille ja tuo konservatiiviselle rakennusalalle uutta näkökulmaa tarjoamalla uusia innovaatioita yhdistettynä kustannustehokuuteen, joka syntyy palvelun yhdistyessä teolliseen tuotantoon, sanoo Jukka Hämäläinen.

Casatino Oy:n hallituksen puheenjohtajan Esko Teerikorven mukaan Jukka Hämäläisen nimitys on jatkumoa aiemmille vahvistuksille, joita on tehty viimeisen vuoden aikana niin omistuspohjassa kuin keskijohdossakin.

- Haluamme muuttaa markkinoiden käsitystä palvelurakentamisesta, sen helppoudesta ja joustavista tilaratkaisuista.Yhtiön tavoitteena on olla Suomen halutuin ratkaisutoimittaja palvelurakentamisessa ja joustavissa tilaratkaisuissa. Vuoteen 2015 mennessä Casatinolla on kansainvälistä toimintaa ja se on valitsemillaan liiketoiminta-alueilla kahden suurimman yrityksen joukossa.

Yrityksen perustaja ja sen nykyinen toimitusjohtaja Tino Nurmi jatkaa konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana ja vastaa jatkossa Casatinon hoivasektorin palvelukonseptien myynnistä ja sen kehittämisestä.

- Pääsen keskittymään siihen, mistä eniten nautin eli asiakkaan kohtaamiseen Jukka Hämäläisen viedessä kokonaisuutta ja prosesseja eteenpäin. Edessä on vuoden vaihteeseen mennessä valmistuva tehtaan laajennus, jonka ansioista Kankaanpään tehtaan kapasiteetti yli kaksinkertaistuu. Samalla käynnissä on parhaillaan noin 30-40 uuden työntekijän rekrytointi yhteishankintakoulutuksen kautta, Tino Nurmi kertoo.

Tällä hetkellä Casatino Oy työllistää noin 80 henkilöä Kankaanpäässä ja 12 Tampereella. Alihankkijat mukaan luettuna yrityksen palveluksessa on 110 työntekijää. Kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Esko Teerikorpi, 040 580 6111.

Liitetiedostot

Casatino Oy on Suomen suurin yksityinen palvelurakentamiseen erikoistunut yritys. Taloustutkimuksen mukaan Casatino on toiseksi tunnetuin ja arvostetuin yli 40 alan toimijan joukosta. Monipuolisesta tuote- ja palveluvalikoimasta löytyy ratkaisut niin kuntien, yritysten kuin yksityisten rakennuttajien tarpeisiin. Yhtiön pääkonttori on Tampereella ja tuotantolaitokset ovat Kankaanpäässä. Yhtiö on perustettu vuonna 2001. www.casatino.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs