Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Baanan kupeeseen senioriasuntoja – Eteran rakennuttama Kampin Helmi harjakorkeudessa

Etera

Baanan kupeeseen senioriasuntoja – Eteran rakennuttama Kampin Helmi harjakorkeudessa

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 13:20
Julkaisija: Etera

Eläkevakuutusyhtiö Eteran rakennuttama senioritalo on noussut harjakorkeuteen Helsingin Kampissa. Kampin Helmeen valmistuu lähes sata seniorivuokra-asuntoa.

Kampin Helmi sijoittuu Marian sairaalaa vastapäätä, kevyenliikenteenväylä Baanan ja Pohjoisen Rautatiekadun väliin. Kampin Helmeen valmistuu kaikkiaan 93 seniorivuokra-asuntoa viihtyisine kerhotiloineen. Asuntojen lisäksi kohteeseen tulee pysäköintihalli ja päivittäistavarakauppa. Ensimmäiset asunnot valmistuvat tammikuussa ja loput maaliskuussa.

Kampin Helmen rakennuttaa Etera, ja pääurakoitsija on NCC Rakennus Oy. Kohteen on suunnitellut arkkitehti Kirsti Sivén Kirsti Sivén ja Asko Takala Arkkitehdit Oy:stä.

Loistava sijainti vetää puoleensa

”Senioriasuntoja on harvoin mahdollista rakentaa uudiskohteeseen näin keskustaan. Sijainti Helsingin keskustan palvelujen äärellä on loistava, ja asunnot ovatkin herättäneet jo runsaasti kiinnostusta”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta kertoo.

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota avaruuteen ja esteettömyyteen. ”Kampin Helmeen tulee myös mm. kerhotiloja asukkaiden yhteisöllisyyttä tukemaan. Lisäksi Kampin palvelukeskus ja muutkin keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä ”, Sotavalta jatkaa.

”NCC:n kannalta on ollut hienoa olla näin haastavan kohteen rakentaja. Keskeinen sijainti ja monipuoliset tilaratkaisut ja arkkitehtuuri ovat tehneet hankkeesta myös rakentajan näkökulmasta erityisen mielenkiintoisen. Työt ovat projektin aikana sujuneet suunnitellusti ja yhteistyö Eteran kanssa on ollut erinomaista. Uskomme hyvän yhteistyön jatkuvan hankkeen loppuunsaattamisessa ja näkyvän aina loppukäyttäjälle asti”, toteaa NCC Rakennuksen toimialajohtaja Jari Lehtinen.

Etera on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista miljardin euron kiinteistöomaisuudellaan. Valtaosa Eteran kiinteistösijoituksista on suoria sijoituksia suomalaisiin kiinteistöihin.

Lisätiedot

Kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta, Etera, p. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi

Toimialajohtaja Jari Lehtinen, NCC Rakennus, p. 0400 430 5555, jari.lehtinen@ncc.fi 

Asuntojen vuokraus: Ovenia Oy, www.ovenia.fi/kampinhelmi

Etera - Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2014 oli 6,3 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs