Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Transtechin kaksikerrosohjausvaunu ja muut uudet Avainlippu-merkin saajat

Suomalaisen Työn Liitto

Transtechin kaksikerrosohjausvaunu ja muut uudet Avainlippu-merkin saajat

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 16:34
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Avainlippu-merkkitoimikunta myönsi tällä viikolla 82 uudelle tuotteelle tai palvelulle Avainlipun käyttöoikeuden. Mukana on sekä uusia liiton jäseniä että jo ennestään Avainlipun jollekin tuotteelleen saaneita jäseniä.

Avainlipun sai muun muassa Transtechin kaksikerrosohjausvaunut. Transtech Oy on kiskokaluston ja keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja, jonka toimipaikat ovat Oulussa ja Kajaanin Otanmäessä. Yhtiö työllistää noin 420 henkilöä. Yhtiö kertoo toimittavansa VR Groubille uusia ohjausvaunuja ja ravintolavaunuja noin 55 miljoonalla eurolla. Vaunujen kotimaisuusaste on noin 80 prosenttia. Tilaus luo suomalaista työtä yhtiön Otamäen tehtaalle sekä laajalle joukolle kotimaisia yhteistyökumppaneita vuoden 2015 syksyyn saakka. Uudet vaunut toimitetaan vuosien 2014 ja 2015 kuluessa.

 

Uudet Avainlipun käyttöoikeudet myönnettiin näille suomalaisille tuotteille ja palveluille:

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä merkki Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille. Kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 %, keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on noin 80 %. Avainlipun myöntää hakemuksesta Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-toimikunta, joka kokoontuu kuusi kertaa vuodessa. Merkin käyttöoikeus on voimassa kolme vuotta kerrallaan.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita sekä edistää innovointia ja yrittäjyyttä. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on noin 1 900 yritys- tai yhteisöjäsentä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs