Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Puutarha » Kylpemisen asiantuntija lanseeraa pihan sisustukseen uuden Outstanding by Kirami -tuoteperheen

Kirami Oy

Kylpemisen asiantuntija lanseeraa pihan sisustukseen uuden Outstanding by Kirami -tuoteperheen

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Kirami Oy

Ulkoilmaelämää rakastavat suomalaiset panostavat yhä enemmän pihaan ja puutarhaan. Outstanding by Kirami -mallisto tuo markkinoille kolme kotimaista Avainlippu-tuotetta: kaksi rustiikkia grilliä ja tilanjakajaelementit.

”Monivuotinen kokemuksemme paljuista synnytti palavan intohimon laajentaa tuotevalikoimaamme muihin pihatuotteisiin. Syntyi Outstanding by Kirami – ronski ja rautainen tuoteperhe, joka tarjoaa kotimaisia tuotteita grillaukseen ja pihan sisustukseen. Kotimaisia grillejä on markkinoilla tarjolla äärimmäisen niukasti. Meidän Avainlippu-tuotteemme kestävät katseita, suomalaista säätä ja ihan oikeaa käyttöä”, Kirami Oy:n toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

Malliston Freedom-ulkotuli on valmistettu teräksestä, ja se on helppo koota. Freedom soveltuu hyvin  makkaranpaistoon ja iltahämärissä tunnelmointiin. Roasty Boss on järeän luokan grilli, joka täyttää vaativankin ruoanlaittajan toiveet. Grilliin on saatavilla reilu lisävarustelu paistolevyistä ritilöihin. Molempien grillien runko on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä ja muut osat ovat rosteria.

”Olohuoneiden jatkaminen pihan puolelle jatkuu trendinä edelleen. Viime kesänä alkanut innostus ruoanlaittoon hiilillä ja puilla saa puolelleen vannoutuneita ulkoilmaihmisiä tänäkin vuonna. Asiakkaamme ovat lisäksi toivoneet uusia vaihtoehtoja kylpytynnyreiden värimaailmaan. Halusimme vastata kysyntään laadukkailla, testatuilla tuotteilla”, Kirami Oy:n myyntipäällikkö Kalle Pakkala kiteyttää.

Outstanding by Kirami tuo messuille grillien rinnalle kolmionmuotoiset Triholdy-sisustuselementit, joita eri tavoin kokoamalla rakennetaan terasseille yksilöllistä aitaa, tilanjakajia ja polttopuiden välivarastoja. Sisustuselementit ovat corten-teräksen rustiikkiin henkeen sopivaa pinnoitettua terästä, jotka sopivat paitsi ulos, myös sisätiloihin.

Kylpytynnyreiden EcoPlank-pintaverhoiluun esitellään kolme uutta värivaihtoehtoa, joista yksi on persoonallinen metallinhohtosävy.

Kiramin uutuustuotteet ensiesittelyssä OmaMökki -messuilla 26.–29.3. Helsingin Messukeskuksessa osastolla 7r59.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Mika Rantanen, mika.rantanen@kirami.fi, 045 676 9954.

Liitetiedostot

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä ympäri Eurooppaa. www.kirami.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs